Az közepes autómárkák miért nem dobnak piacra nagyobb autókat?
Nekem van egy Insignám.
Kívülről tényleg dekoratív, szép autó.De, belül nem olyan nagy, mint az kívülről tűnik, sőt egészen kicsi,szerintem.
A konkurens Skoda Superbhez képest főleg.
A Volkswagen kísérletezett a Phaetonnal, de elég nagyot bukott vele.Mivel, túl drága lett.Ugyanis, az egy luxusautó volt.
A Volkswagen vásárlóközönsége meg nem milliomosok közül kerül ki.Aki gazdag, az négykarikásat,csillagosat vagy rotor emblémásat vesz.
A Phaetont ott rontották el, hogy nem "népautó" lett,hanem luxusautó.
Véleményem szerint, kellenének akkora autók, mint a Phaeton, de színvonalban ne az A8 vagy a BMW 7 színvonalát hozzák, hanem egy középkategóriásét.Így, az áruk sem lenne elszállva.
Az Opelnél mondjuk már van egy kis előrehaladás,ugyanis az új Insignia lesz a jelenlegi középkategória legnagyobb autója a 4,9 méteres hosszával.Vagyis, szinte kiugrik a kategóriájával.Összehasonlításként, a 2010-től gyártott 5-ös sorozatú BMW is 4,9 méret hosszú.
Az Egyesült Államokban működik ez a dolog, a Ford, Chevolet,Dodge is csinál nagy autókat, amik nem luxus kategóriásak.
"Volkswagen vásárlóközönsége meg nem milliomosok közül kerül ki"
ezt jól benézted, mert a volkswagen sosem volt olcsó
"ezt jól benézted, mert a volkswagen sosem volt olcsó"
A jobb módú középosztály autója, legalábbis a Passat.
2.
Igen, de a tágas terepjárókat is csak prémiummárkák gyártanak.Az X5, Q7 és hasonlók drágák.
Nekem jobban tetszik a klasszikus 4 ajtós forma, nagyobb a presztízse.
az insigniámnak kétszer örültem.
először, amikor megvettem...
másodszor, amikor sikerült (jól)eladnom..
amúgy javaslom a cégek piackutatási adataiba belekukkolni..sok érdekes megállapítást találsz.
ők ugyanis keményen a profitot nézik..csakis a profitot.
ez nem igaz
- wolswagennek a golf sportvan, pasat ,tiguán,tuaran,
-a suzukinak a vitara,sx4 cross
-az opel ugye az ingsingna,antara
-mazda cx5,és a 6
-honda crv,civit sportturer
és még rengeteg más ........................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!