Melyek a legmegbízhatóbb szívó benzinmotoros autómárkák jelenleg?
a (motortesztek) szerint a micsu, a toyo, a suzuki, a mazda, subaru...a kia, hyunday is eredetileg japó, ezek is kiválóak.
talán a subaru fenntartása kicsivel költségesebb, de amúgy ugyan az, mint a többi
Nekem csak szívó benzineseim voltak, (mazda, toyo, suzuki) még az én durva vezetésemet is bírták gond nálkül.
hogy melyik a legjobb? na ezt ember nem válaszolja meg.
Igaz nem szivo de egy kivánlo motora az uj fabia 1.2TSI motoros kivitel
Egy szög egyszerű motor amire rá nyomtak egy turbot , de jo kis autó
( márkaszervizben dolgozok és eddig csak a kötelező szervire hozták ezeket olaj csere meg ilyenek tegnap cseréltem az egyiken hőfok jeladot garanciális javitás volt mert gyári hiba okozta , de az ilyenek az első években ki buknak és garanciába javitjuk
A tulajt kérdeztem hogy mennyire van meg elégedve vele lassan 1 évea auto 160ezer kmt ment és mondta atulaja hogy király autó hisz javitatni nem nagyon kellet
A Suzuki az egyik legjobb motorokat csinálja.
A Renault motorokat a Mercibe is rakják, meg a Nissanba is.
"A Renault motorokat a Mercibe is rakják, meg a Nissanba is."
Pont ezért szarok a nissanok, miattuk nem igaz a "japán autók megbízhatóak" régi igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!