Melyik motorkerékpár a legmegbízhatóbb az 500-700ccm kategóriában?
Mint mindig, itt is sokat számít a márka. Ha biztosra akarsz menni akkor a populáris márkákat ajánlom: Yamaha, Honda, BMW, Kawasaki ...
de ezek érzéki gépek, és ha nem bánnak velük jól akkor a poklot jelentik.
ebben a ccm tartományban 1000 Euro-ból nagy valószínűséggel nem találod meg a kersett paripát, mert olyan 2500-3000 Euro a céljaidnak megfelelő eszköz
Ha megbízhatót akarsz, akkor a GSX750F az egyik legjobb választás. Nekem 600-as van belőle, 5 év, 62.000 km különösebb gond nélkül. Tulajdonképpen a kopó dolgokon kívül nem nagyon kellett hozzányúlni. Túrázni kiváló, de a kanyarokban is feltalálja magát. Rakj bele jó olajat (én Motul 15W50-nel használom), mert az olajhűtés szereti ha vastagabb az olaj. Ha valaki mást ajánl, azt meg sz*rd le. Nekem most, 82.000 km-rel (19.000-rel vettem) is nagyon jól húz, remek egészségnek örvend.
De persze beszéljünk a többiről is:
BMW: remek futómű, és rengeteg barátod lesz majd - a szervizben jól összeismerkedtek majd.
A Yamaha, Honda, Kawasaki-ról nem nyilatkozom. Nagyon jó motorok. De én a GSX 600 F-emet soha el nem adom, max veszek mellé egy 750-es SRAD-ot.
Ha kérdeznél GSX ügyileg, írj nyugodtan.
3# hehe a bmw fikazas az eletstilusom fele emberkeknek miert adnak egyaltalan jogot valaszolni egy kerdesre?
Nos faternak volt egy bmw f 800 stje 30k kmel vette 125k nal adta el ugy hogy akinek eladta teljesen megvan vele elegedve a mai napig. Nekem van egy bmw f 650 gs 50k val vettem 80knal tart es meg nem nyultam hozza a feken es az olajcseren kivul, szoval nem tudom mì bajotok de szerintem a legmegbizhatobb motorok ugyanugy mint a hondak :)
Mellesleg autobol is bmwm van es erdekes modon semmi bajom vele es mar 500 ezer benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!