A szívó benzin e39 és e46-ok nagy vonalakban élhető autók?
Figyelt kérdés
Nem ingyenautót keresek,egy vitara 1.6-ot hajtok ,az lényegében a mindennapim.
Hétvégi kocsit keresek.
E39-et meg az e46 okat néztem.
Úgy nagyátlagban mennyire élhető,megbízható darabok?
Természetesen nem akarok 5 hengeres 2000-2002 körüli 3 literes bömbit venni 400 ezerért "kis hibával" :D
2017. júl. 17. 17:13
1/5 anonim válasza:
Hát akkor mit akarsz venni??valami 18i-t vagy 20D-t???Sok ertelme egyiknek sem lesz főleg ha hobbi autonak akarod!
2/5 A kérdező kommentje:
330ci-t néztem.
2017. júl. 17. 18:26
3/5 crudy válasza:
330 jo valasztas de az osszes e39 e46ra igaz h attol fugg h elotted mennyire apoltak. Ha nagyon akkor is penzbe lesz de nem iszonyat. Ha nem ,akkor egy betegagy tud lenni, sajnos enis belenyultam. Dragan kell megvenni mert aki vigyazott ra es szereti az tudja mennyit lehet elkerni erte de meg igy is nagyon ovatosnak kell lenni. Egy nagyon szep 330 papirokkal ketto millio felett van.
4/5 anonim válasza:
"Természetesen nem akarok 5 hengeres 2000-2002 körüli 3 literes bömbit venni"
Ha találsz 5 hengeres BMW-t akkor szólj, komolyan, megveszem XD
5/5 anonim válasza:
Utolso, szerintem ugy ertette, hogy a 6 hengerbol csak 5 uzemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!