Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A két autó közül melyik lenne...

A két autó közül melyik lenne jobb autópályára?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 20 éves vagyok, most végeztem az iskolával nem régen. Adódott egy nagyon jó munkalehetőség, viszont 45-50 km-re van az otthonomtól a munkahely, amit pályán szeretnék megtenni, mert úgy a leggyorsabb.

Nekem jelenleg 2 autóm van, suli mellett is dolgoztam diákmunkán és úgy vettem őket magamnak a fizetésemből, az évek alatt összeraktam a pénzt.

Az egyik autóm egy 2000-es Suzuki WagonR+ 1.3 (76le G13BB motorkód), a második pedig egy 2005-ös Suzuki Ignis 1.3 (94le M13A motorkód).

Eddig igazából az Ignist használtam “hosszabb” távokra (suliba jártam vele, az 30 km tőlünk), a Wagont meg rövidebb távokra, illetve az a családi vonóhorgos autónk.

Szóval az lenne a kérdésem, -mert tudom hogy egyik autót sem pályára tervezték-, hogy melyiket használnátok autópályán dolgozni járni? Melyik jobb mégis pályára? Melyiknek jobb pályán a fogyasztása? Mi a kényelmes tempó, amivel érdemes menni ilyen autókkal?

Nagyon szépen köszönöm előre is mindenkinek.

ma 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Az ignis egy kicsit modernebb. Egy 100-as tempóval simán eljárász vele.
ma 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azzal azért számolj, hogy az napi 100, havi 2000 km. Az csak benzinköltségben 100 rugó felett jön ki, az egyéb járulékos költségeket nem is számolva. Ergo nagyon jól kell annak a melónak fizetni, ahhoz hogy megérje.
ma 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Fizetik a benzinköltség 3/4-ét, szóval ezzel nincs probléma, elég rugalmasak.
ma 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettő xar pályára.

Napi 100 km pályázáshoz mindkét benzintemető ruhásszekrényt eladnám és vennék egy normális dieselt.

ma 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
De minek 2 autó neked?
ma 19:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Na azt biztos nem. Dízelen tanultam vezetni, gyűlöltem. Ezekről legalább tudom, hogy megbízhatóak, még ha alkalmatlanok is rendszeres autópályázásra.
ma 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ignis
ma 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!