Az alábbi autók közül melyik a legstabilabb, legalkalmasabb autópályára?
júl. 22. 16:34
A kérdező szavazást indított:
Kia Rio
Ford Fiesta
Renault Clio
Suzuki Swift
11 szavazat
2/16 A kérdező kommentje:
A Swift nem túl magas felépítésű a szélességéhez képest?
júl. 22. 17:43
3/16 anonim válasza:
#2 Nem. Nem egy kanyarvadász az igaz, de normális városo közlekedésre a legjobb. Autópályára nem, oda nagy dízelautó kell ha fontos a kényelem. Oda nem való kisautó.
4/16 anonim válasza:
Egyik se, ezek kis autók, nincs jó menetdinamikája 130as tempónál.
5/16 anonim válasza:
Nem csak a menetdinamika a lényeg, hanem az aerodinamika is. De swift könnyű, magas és rövid tengelytávú, főleg a 2017től gyártott. De hát nyilván egy városba szánt kisautó.
7/16 anonim válasza:
Lehet csak nem mindig díjazzák. De egyszer ki is próbáltam az m3-as kevésbé forgalmas szakaszán, de csak szépen előzött mindenki. :D
8/16 anonim válasza:
Hadd előzzenek... 100 zal takarékosabb az autó, mint 140 nel.
9/16 anonim válasza:
Takarékosabb persze, de ez nem mindenkinek ez az elsődleges szempont. Egyébként ha nem rohanna folyton mindenki, akkor sokkal lassabban közlekednék én is.
10/16 anonim válasza:
Évjárattól is függ. Mondjuk azért pályán kell tartani amit lehet, 120 at egy jól beállított Kispolszki is tud. De múltkor 70 nel mentem, mert az elektromos autó csak akkor tartotta az előírt hatótávot + úgy, hogy nem fűtöttem. Másképp fel se érek Pestre. Ez nincs benne a hülye elektromos autók reklámjában, hogy a hatótáv az szélcsend, 50 km/óra, nyár, se klíma, se fűtés. 0 fokban, fűtéssel, 100 körül a hatótáv kb felével számolhatsz, muhaha. Mondjuk a 100 pályán se kevés, beállsz a buszok és kamionok sávjába, kit zavar??? Csak a belső sávot hagyd szabadon, mert van aki siet, a 140 az természetes pályán, azért van a pálya, lehetővé kell tenni. De a külső sávban senki ne dudálgasson, ha én 100 zal megyek, mert a kamionok is 95 tel járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!