Két hét múlva lesz a forgalmi vizsgám ( B kategória) nagyon izgulós vagyok mit tegyek a vizsga előtt?
Figyelt kérdés
Rettenetesen izgulós fajta vagyok sajnos és ha már meglátom a vizsgabisztost és külsőleg szigorúnak tűnik akkor bepánikolok és hibát hibára halmozok és így bisztos hogy megbukok. Azt viszont tapasztaltam magamon hogy ha beszélhetek kicsit a vizsgabisztossal akkor megnyugszok és minden jól megy ezt tapasztaltam magamon amikor a szakmunkásvizsgám volt. De forgalmi vizsgán vizsga közben lehet egyáltalán beszélgetni? Csak azért hogy oldjam a feszültséget, mert ha csak a nagy csend lesz a kocsiban nekem végem. Várom a tanácsaitokat véleményeteket2013. jan. 31. 04:04
1/14 anonim válasza:
Jobb, ha vizsga közben nem beszélgetsz... elvonja a figyelmedet a vezetésről és pláne újoncként nem jó ötlet. Előtte beszélj az oktatóddal, majd ő megnyugtat.
2/14 anonim válasza:
nem szolalsz meg ! szemed jár minden tukörben fejed forgasd rendszeresen , nyugodt legyél 60 perc ki kell bird amugy ne izgulj jotanács ugy kell felfogni tesod meg apud van ott vagy 2 haverod ....!
3/14 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést... én is ilyen izgulós vagyok, az én vizsgám 2 hét múlva lesz (vagy is 13 nap múlva) :)
4/14 A kérdező kommentje:
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést... én is ilyen izgulós vagyok, az én vizsgám 2 hét múlva lesz (vagy is 13 nap múlva) :)
én is 13 án vizsgázok de nem tudom hogy fog sikerülni, mert ahogy hallom az ismerősöktől sok a bukás, én meg ideges típus vagyok
2013. jan. 31. 17:20
5/14 anonim válasza:
Ezt én is hallottam, de bízzunk magunkba, és akkor sikerülni fog! :D
Melyik városban fogsz vizsgázni?
6/14 A kérdező kommentje:
Én mátészalkán fogok vizsgázni. Te?
2013. jan. 31. 18:11
8/14 A kérdező kommentje:
sok sikert a vizsgához, remélem nekem is sikerül
2013. jan. 31. 20:10
9/14 anonim válasza:
Köszi. Neked is sok sikert. Majd írd meg te is, hogy hogy sikerült! :-)
10/14 anonim válasza:
Na sok sikert magunknak kedves kérdező, hamarosan indulok vizsgázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!