Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Két hét múlva lesz a forgalmi...

Két hét múlva lesz a forgalmi vizsgám ( B kategória) nagyon izgulós vagyok mit tegyek a vizsga előtt?

Figyelt kérdés
Rettenetesen izgulós fajta vagyok sajnos és ha már meglátom a vizsgabisztost és külsőleg szigorúnak tűnik akkor bepánikolok és hibát hibára halmozok és így bisztos hogy megbukok. Azt viszont tapasztaltam magamon hogy ha beszélhetek kicsit a vizsgabisztossal akkor megnyugszok és minden jól megy ezt tapasztaltam magamon amikor a szakmunkásvizsgám volt. De forgalmi vizsgán vizsga közben lehet egyáltalán beszélgetni? Csak azért hogy oldjam a feszültséget, mert ha csak a nagy csend lesz a kocsiban nekem végem. Várom a tanácsaitokat véleményeteket

2013. jan. 31. 04:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
na sikerült a vizsgád? Én sajnos megbuktam elég hamar. annyira izgultam hogy elég szép hiba lett a vége
2013. febr. 13. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden jól ment, a parkolás is javítás nélkül sikerült, az oktatóm a végén meg is dícsért h ilyen jó még nem voltam.

Megcsináltam a feladatokat jól, meg minden, 5 hiba pontot szereztem, elinduláskor egyből lefulladtam, az volt az egyik, a többi meg kis apró hibák. DE a végén, amikor visszafelé tartottunk a kiinduló helyhez, a sáv választást nem jeleztem jobbra. EZÉRT MEG BUKTAM AZ uccsó 10 percben, egy rohadt irányjelző miatt! :(( 50 percig minden jól ment, és az utolsó 10 perc. ááá :(

és mondta a vizsgabiztos, hogy ezt kár volt elrontani, éppen most irta volna a lapra hogy megfeleltem,

Annyira bánt, hogy nem igaz! :((

2013. febr. 13. 15:42
 13/14 A kérdező kommentje:
engem is bánt a dolog. én azon buktam el hogy egy telezöld kereszteződésnél mentem amikor én és a szemből érkezők kapnak zöld jelzést. Irányjeleztem jobbra a lámpa piros volt és megálltam. akkor vettem észre hogy a kisegítő lámpa zöld és amikor elindultam akkor a kisegítő lámpa már nem világított és az oktató fékezett. rettenetesen bánt a dolog és legközelebb márciusban mehetek csak. Nagyon rossz érzés volt amikor mondták hogy megbuktam, pedig rendes volt az elnök jó volt az útvonal a parkoló ahová mentem volna csendes volt és rengeteg volt a hely de az átkozott lámpa miatt végem lett
2013. febr. 13. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
sajnálom. :(( Na de másodjára sikerülni fog!! Hétfőn kapok új időpontot :)
2013. febr. 13. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!