Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategóriás forgalmi vizsgán...

B kategóriás forgalmi vizsgán kell előzni?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a kihúzott tételen fel vannak sorolva tételesen, hogy miket kell majd menet közben elvégezni. Van olyan, hogy előzni kell?

2012. dec. 6. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha a forgalmi helyzet megkívánja akkor szerintem előznöd kell. Pl szerintem ha egy kerti traktor kerül eléd a vizsga utvonalán akkor nem mehetsz végig az útvonalon mögötte lépésben a vizga alatt, hanem meg kell előznöd.

Olyan, hogy kötelező előzés szerintem nincs. Tehát hogy mindenképp "be kell mutatnod" egy előzést :D

2012. dec. 6. 12:27
 2/10 anonim válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy kötelezően nem kell, de ha úgy hozza a forgalmi helyzet, akkor igen. Nekem például kellett, mert kb. 20km/h-val ment előttem valami útépítő gép, ott ahol egyébként 70 km/h-ás tábla volt.
2012. dec. 6. 12:28
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha előzni kellett, akkor azt nektek kellett kitalálni, vagy az oktató/vizsgabiztos adott rá utasítást?
2012. dec. 6. 12:46
 4/10 anonim válasza:
Utasítást nem ad rá, de ha jófej, akkor segít a vizsgabiztos!
2012. dec. 6. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előzés nem kötelesség, csupán lehetőség. Forgalmi vizsgán kizárólag olyan előzést kell végrehajtanod, ami nagyon egyértelmű. Pl. bicikis, kistraktor, kis markoló, stb. Egy pl. 40-nel haladó autót nem kell megelőzni.
2012. dec. 6. 13:11
 6/10 Viktor.K ***** válasza:
0%
Ha nincs döntéshozó képességed, ne is menj vizsgázni.
2012. dec. 6. 15:45
 7/10 taki9333 ***** válasza:
52%
XDDD hát ez nagyon tetszik ez a kérdés :DD am nem kell előzni csak ha a sors ugy hozza h elédvetődik valami elmeroggyant és beáll 30-ra:DD ja és neked kell eldönteni h előzől e vagy sem, ha nem tudod eldönteni akkor már régen rossz
2012. dec. 6. 19:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem értem az utolsó két kommentet. Nem azt mondtam, hogy nem tudom eldönteni, hogy mikor kell előzni, hanem azt kérdeztem, hogy a vizsgán ez hogy megy...
2012. dec. 7. 10:22
 9/10 Viktor.K ***** válasza:
74%
ember, ha el tudod dönteni akkor mi itt a kérdés? ha kell előzni akkor előzz, ha nem kell akkor ne. ennyire egyszerű
2012. dec. 7. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Éppen útburkolati munkák folytak. Nem mehettem beléjük. Irányjelző, szépen helyeztem az autót a sávom bal oldalára, megvártam míg valaki beengedett. Elhaladtunk mellettük, a jobbra tartás miatt már tettem is a jelzőt jobbra. Váltottam megint. Így megy ez.
2013. szept. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!