Mennyire könnyíti meg a B kategóriás forgalmi vizsgát, ha kap egy kis pénzt a vizsgabiztos?
A tapasztalataitokra,megfigyeléseitekre vagyok most kíváncsi. Mennyivel elnézőbb a vizsgabiztos így? Ha nem követek el végzetes baklövés,akkor szerintetek levizsgázom? Esetleg bukott már úgy valaki,hogy fizetett és apróbb hibákat vétett? Kérlek lássatok el egy-két véleménnyel!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
"pl. nem néztem bele 886.-ra a tükörbe,vagy lehagyok egy kikerülésnél való indexet"
Na pont ezek azok a dolgok, amiket nem lenne szabad. Nem a vizsgán, hanem sosem, ha vezetsz. Elég, ha 10000-ből egyszer nem nézel a tükörbe, hogy elcsapj egy biciklist. Elég egyszer elfelejteni az indexet, hogy hátulról beléd csattanjon valaki.
Ráadásul egyik sem olyan dolog, amit az ember idegességében elfelejt. Ezeknek természetesnek kellene lenni.
Az oké, hogy ha sokat tökölsz egy sávváltásnál, rosszul méred fel, hogy még átférnél a sárgán, vagy nehezen megy a parkolás - ezek idővel majd javulnak.
A tükör elhagyása, az index elhagyása lustaság. Ráadásul bosszantó és veszélyes lustaság. Tudom, a mai fiatalok már olyan nyápicok, hogy napi öt indexelésnél többet nem bír a bicepszük, de tessék gyúrni, vazze!
Én anno az oktatónak adtam ajándékot, hogy rendezze el a vizsgabiztossal!
Akkor csak ő bukhat a dolgon, én nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!