Létezik még az a törvény, hogy 4. forgalmi vizsga bukás után Pesten kivizsgálnak és onnantól kezdve szigorodik a vizsga (2 vizsgabiztos)?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 17:51
2/23 A kérdező kommentje:
és miért remélhetőleg, kedves válaszoló?
2011. júl. 20. 19:56
4/23 A kérdező kommentje:
elég szomorú. és ha megjártam Pestet lesz valami szigorítás vagy nem?
2011. júl. 20. 20:08
5/23 anonim válasza:
mi szomorú neked?? igazuk van nelegyen még egy balf.sszal több az utakon...
6/23 anonim válasza:
Pesten elmész PÁV-ra és, ha ott minden rendben akkor a következő vizsgádon 2vizsgabiztos lesz.
7/23 A kérdező kommentje:
öreg, 4éves robogózok télen nyáron.Nem fizettem zsebbe ennyi a probléma.Érted?
2011. júl. 20. 23:06
8/23 anonim válasza:
fizettél volna zsebbe inkább kifizeted ugyanazt pótvizsgákra...
9/23 anonim válasza:
Na látod kedves barátom erre utalunk burkoltan amit saját magad is leírtál, már ha jól értelmezem.( szerintem igen)
Nem vagy fiatal, 4éve robogózól télen-nyáron tehát rutinod is van. Szóval mi lehet a probléma a forgalomban kocsival ha 4.alkalommal sem megy? Nem valószínű hogy a kenő pénz hiánya. Nem gondolod?
10/23 A kérdező kommentje:
Sztem meg igenis a kenő pénz hiánya, mert tőlem százszor bénábbak is átmennek a forgalmin.Holnap megyek 4-re.Az oktatóm azt mondta, hogy 5. bukta után van PÁV.
2011. júl. 21. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!