Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik még az a törvény,...

Létezik még az a törvény, hogy 4. forgalmi vizsga bukás után Pesten kivizsgálnak és onnantól kezdve szigorodik a vizsga (2 vizsgabiztos)?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 17:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
A volt szomszédom(isten nyugosztalja) hasonló ritka tehetséges versenyző volt mint te. Mindig megbukott a vizsgákon,PÁV-negatív lett.Végül Kecskeméten megvette a jogsit.Katasztrófa volt ahogy vezetett, kész életveszély(stop tábla,gyalogátkelő hely) nem véletlen hogy hivatalosan nem kapott jogsit.Nem mindenki alkalmas a forgalomra, kenőpénz ide vagy oda.Balf@asz vagy a kocsihoz csak még nem ismered el, marad a robogó.Habár azzal is lehet balesetet okozni,csak nem akkorát mint szgk-val.
2011. júl. 21. 22:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény
2011. júl. 22. 10:08
 13/23 A kérdező kommentje:
5.re lett meg, egy hibaponttal.Szóval csak annyit szeretnék mondani így 4 év robogózás után, hogy KAPJÁTOK BE A F@SZOM!Kivétel persze, akik biztattak, esetleg semlegesek voltak.
2011. aug. 10. 13:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Uraim, azóta levezettem több ezer km-t, Eger-Miskolc távon ingázok kocsival hetente, és nem hogy még balesetem nem volt, még veszélyes szituációm sem. Megnyaljátok a bal herémet, úgy hogy a jobb ne lássa?
2013. febr. 24. 23:35
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Ez nagyon kemény :D Pacsi a kérdezőnek!
2013. jún. 4. 09:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Uraim, kérem a 15-ös válaszolót is elégítsétek ki orálisan!Pacsi!:D
2013. jún. 6. 23:40
 17/23 anonim válasza:
49%
Ember, ha azzal büszkélkedsz, hogy egy sikeres vizsga után nem volt baleseted, akkor irány a vasbolt, vegyél egy ásót... Az, meg hogy "rutinos vezetőként" 4.re mész át a vizsgán az azt jelenti, hogy csaj vagy, vagy pedig fogyatékos. Az, hogy azt mondod, hogy kenőpénzzel kellett volna átmenned, ugyancsak téged minősít. Ezek után szerintem ne ócsárold a népet, akik racionális választ adtak neked.
2014. máj. 12. 12:12
 18/23 A kérdező kommentje:
oké fogyi vagyok, de attól még jobban vezetek mint Te kis butuskám :)
2014. máj. 13. 20:15
 19/23 anonim válasza:
90%
Nem valószínű, hogy jobban vezetsz mint ő.
2014. aug. 22. 10:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Honnan tudod? láttál már vezetni? És őt? Nem? akkor puszi
2014. szept. 26. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!