Hogyan zajlik a forgalmi vizsga vizsgabiztos lefizetése esetén?
Én 2008 ban szereztem egy magasabb kategóriát, az akkori tarifa 10 ezer ft volt a forgalmi! Az ment a vibnek ugy ahogy van! Az oktató meg kapott 5000.- ret! tehát össz vissz 15 be volt nekem!
Életveszélyes manöcereket akkor sem fog el nézzni, ha meg van kenve!
Csak jóval elnézzőbb lesz, és nem lesz az hogy mondjuk valamit be nézzel, ami nem életveszély és baleset kérdése akkor nem fog megbuktati!
De a vizsgautvonalon végig fogsz menni akkor is.
Egész egyszerüen azt fogja nézzni, hogy képes vagy e ugy közlekedni mint az átlag autósok a forgalomban!
Nem ütesz el senkit, nem veszélyeztetsz, és nem adsz rá okot hogy az oktató befékezzen akkor át fogsz menni, tulajdon képen ahogy írta a felettem lévő emberke mint ha ott sem lenne.
Amugy ha annó nem fizetem le át mentem volna simán, de biztosra szerettem volna menni, mert már be fizettem egy csomó pénzt és akartam hogy vége legyen!
Amugy a mai napig nem vezetek, mert az életemet más munka fele sodorta a szél.
Sok sikert és kitartást!
A lényeg hogy mindig az oktatóval egyeztess, ha rugalmas akkor be fogja vállalni, és persze ha lát benned fantáziát hogy van érzéked hozzá, amugy én is féltem tőlük nagyon!
azért van a baleset mert nincs érzékük hozzá!
A jogsit hogy szerzed meg at mind1.. szerintem ha tudsz a nélkül is tudsz ha nem akkor azzal sem!
Én 10 évet jogsi nélkül vezettem, és nem olyan régen tettem le a B-s jogsit!
És nem volt egy koccanásom sem idáig közel 300 ezer kilóméter van a hátam mögött ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!