Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja van nagyon sokaknak a...

Mi baja van nagyon sokaknak a Suzuki Swifttel?

Figyelt kérdés

Kedvenc idézetem:

,,Üdv xy! Használautót keresek 500.000 és 1.000.000 ft. közötti értékben, de ne Suzuki vagy Opel legyen, mit ajánl?"

Tehát fingja nincsen a kocsikról, de azt ,,tudja", hogy a Suzuki Swift az sz*r.

A másik meg egy tegnapi komment:

[link]

Miért ez a nagy ellenállás? A régi típusú Suzuki Swift kikímélve igen is megbízható tud lenni, megfelően karban tartva meg sokáig bírja, ütközni meg miben jó?

2016. nov. 29. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%

Ja, csak rohadtul nincs se megkímélve, se karban tartva. Mondjok egy újdonságot: akinek nincs pénze drága kocsira, annak karbantartásra sem lesz, főleg nem rendszeres szervízre.

2, ütközni abban jó, ami talán megmenti az életed. A swiftnél még talán sincs.

2016. nov. 29. 12:57
 2/19 anonim ***** válasza:
45%

Bocsánat ha valaki nem akar suzuki swiftet mert bármilyen okból nem jön be neki.

Inkább a te problémád ez ha ennyire zavar.

Egyébként meg általában suzuki az ami lakott területen ha megy előttem nem lépi túl a 35-öt, nehogy valami baj legyen.

És a 0-35 -ös sprinthez is 1,5 km-re van szüksége.

Egy idő után ez ellenszenves lehet, hiszed vagy nem, sokan nem akarnak közéjük tartozni.

De az autót nem szólnám le. Olcsón fenntartható, megbízható, igazi szegényemberautója, jó választás annak aki főleg városban jár, bár biztonság szempontjából nagyon rossz, sokaknál ez szempont és pl ezért nem kéne nekik.

2016. nov. 29. 12:57
 3/19 anonim ***** válasza:
63%

Mert menőzni akar.

Egy Suzukival meg nem lehet. Azt mondjuk én is hallottam, hogy a régebbi típusoknak elég könnyen gyűrődik a karosszériája. Azért egy balesetnél sokat számít, hogy milyen autóban ül az ember. Persze nyilván az a legjobb, ha nincs is baleset :)

Opelt is sokan lepusztult Astra kombiként tudják csak elképzelni. Szerintem meg egy megbízható német márka elfogadható áron.

Nem véletlenül látni annyi béna feltuningolt autót, azzal akar menőzni, akinek nincs pénze. Akinek meg van, az BMW, Audi, Mercédesz, stb.

2016. nov. 29. 13:14
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pl az a bajom a magam 195 centijével és 115 kilójával, hogy haverom sedanjába úgy kell beülnöm, mintha egy tescos kis gyerekeknek való kosárba ülnék :D De ettől függetlenül nincs bajom vele, meglepő mennyire állat kis golyó tud lenni.
2016. nov. 29. 13:34
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Ez a Suzuki fóbia létező dolog.

Teszem azt, autópályán a belső sáv megy stabilan 140-150 között, kellő térközzel, nagyobbrészt prémiumabb autók.

Ha netán a S...kimmal kedvem van sietni, és átmegyek a belsőbe, simán tartva a 150-et, tuti hogy 3 percen belül lesz valami lefingott, 20 éves hajdanpémium valami, ami le akar tolni az útról, függetlenül attól, hogy előttem is mennek a belsőben.

És ezek a barmok sosem valami új, és tényleg nagy teljesítményű autóban ülnek (őket nem szokta zavarni a közéjük tévedő S...ki), hanem valami ifjú boyracer egy belét húzó öreg golffal vagy 316-os BMW-vel.

Persze ha elengedem, akkor bevág elém és fékezget...

Biztos erre élvez.

Ők vannak kevesebben, a többség nem foglalkozik vele, ha tartom a belső sáv tempóját, nem szokta érdekelni őket, hogy milyen embléma van az autóm seggén. Szóval a kérdező leírása kicsit eltúlozza a valóságot.

2016. nov. 29. 13:35
 6/19 anonim ***** válasza:
43%

Suzuki a ti autótok!

Az ütközés pont az a kategória, hogy nagyon nem mindegy mivel teszed. Nyilván ne tedd, de ha besikerül, van autó amiből nagyobb eséllyel mászol ki élve.

2016. nov. 29. 13:40
 7/19 anonim válasza:
79%

Suzuki Swiftünk van, 15 éves. Egyszer kellett szervízbe vinni mert volt valami a kipufogójával, és még egyszer miután nekünk jött oldalról egy busz.

És nem 35-tel megyünk vele.

Csak gondoltam leírom.

2016. nov. 29. 13:54
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Ütközni semmilyen autóval nem jó

7 es bmw ben is megdöglesz ha szembe csat van

A suzukit azért nézik le sokan mert olcsó, és jelenleg nálunk az autót sokan nem közlekedési eszköznek hanem státusz szimbolumnak tartják.

vagyis ha olcsó suzukid van akkor nem érsz semmit az ő szemükben.

Sajnos sok ilyen agyament gondolkodású ember van, főleg a nagyvárosokban.

Egyébként sok agyas mondja kis autót szeretne csak ne suzukit.

Ebben a za röhej hogy az összes átlag kis autó ugyanolyan gyenge építésü(ütas biztonság szempontjából) mint a suzuki.

És egy corsa, fiesta, polo kb ugyanazt nyújtja mint egy swift.

Régen a trabant volt a lenézett autó, most a suzuki.

Pedig hát a maga nemében a suzuki nagyon jó autó.

Semmivel nem rosszabb vagy gyengébb mint a többi átlag kisautó.

Az hogy lomhák sem igaz, az europai kisautók sokkal lomhábbak.

Aki a suzukit szapulja nem ért az autókhoz, csak előitéletesen nyilatkozik.

10 ből 9 autószerelő a suzukit ajánlja, ha olcsó megbízható autóra van szükség:-)

2016. nov. 29. 14:06
 9/19 anonim ***** válasza:

Olyat még nem nagyon láttam hogy az Opelt kizárták volna. Inkább a Suzukikat szokták és nem lenézésből hanem mert rögtön a régi kis Swiftre asszociálnak. Nem azért mert rossznak gondolják a kis Swiftet hanem mert hiába fogják rá a tulajdonosaik hogy mindenre jó (hogy mennyi minden belefér és hogy így meg úgy megyen és stb) de valójában kevéssé kihasználható egy ilyen kicsi autó.

De többen kizárják a prémium kategóriát is mert tudják hogy drága fenntartani (ezért kár azon károgni hogy azért ne kell a Suzuki mert prémiumot akarnak).

Sokan a két véglet (a kisautók és prémiumok) közé eső autók között próbálnak minél többre használhatót keresni.

2016. nov. 29. 14:28
 10/19 A kérdező kommentje:

Lomha a fenét!

150-nel simán megy az 1.3-as. Lámpánál is induláskor úgy ki lehet vele lövellni mint Májkük a Májk Rájderben. Engem inkább mások tartanak fel :D

2016. nov. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!