Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem bírja a rádió?

Miért nem bírja a rádió?

Figyelt kérdés
96-os suzuki swiftban (az újabb kasztnis) a rádió állandóan kikapcsol ha normál hangerőn szól a zene. Utána visszakapcsol elindul a zene, megakad, megint kikapcsol megint be. A rádió amivel vettem elég öregnek és lestrapáltnak tűnt, de egy új rádióval is ezt csinálja. Biztosítok baj vagy kábel? Elég idegesítő mivel nem, hogy ordíttatni, de normál hangerőn nem tudok néha zenét hallgatni. A legfurcsább, hogy ingadozó, néha tudok baromi hangosan is hallgattni, van amikor meg szinte egyáltalán nem. Mi a megoldás? Elektronikáshoz túlzásnak érzek menni. A segítséget előre is köszönöm.

2016. nov. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

"Elektronikáshoz túlzásnak érzek menni. "

Akkor kinlodjal vele tovabbra is ha neked jol esik,mert mi ez alapjan maximum tippet tudunk adni!Egy hozzaertő meg valoszinuleg helyből fél percen belül megmondana mi a gond,meg valoszinuleg par ezerert meg is csinalna.....

2016. nov. 28. 23:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha találkozott már más is, ilyesmi problémával. Én sem szeretem "a valami kopog a motortérben, mi lehet az?" kérdéseket, de nem gondolom, hogy ez az a fajta.
2016. nov. 28. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ellenőrizném a bekötését a rádiónak. A feszültségeket és a testelést is érdemes ellenőrizni.
2016. nov. 29. 06:57
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 és #3 jól beszél. Ha magad nem tudod ellenőrizni a kontaktusokat, akkor inkább vidd szakemberhez vagy ismerőshöz, aki legalább képes multimétert használni.

Azért egy hintet én is adok: találkoztam már jónak tűnő, de laza kábelsaruval, ami csak sporadikusan nem kontaktált rendesen. Ergó el kell kezdeni végigbogarászni a vezetékekeket az akkutól a rádióig.

Ha mégsem kontakthiba, akkor lehet még példul szuperpontált zavar is a táp vagy föld vonalon. Ennek megállapításához már komolyabb műszerezettség kell.

2016. nov. 29. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot mindenkinek! Megnézem majd ezeket, ha nem jövök rá, lehet elektronikás lesz.
2016. nov. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!