Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja van nagyon sokaknak a...

Mi baja van nagyon sokaknak a Suzuki Swifttel?

Figyelt kérdés

Kedvenc idézetem:

,,Üdv xy! Használautót keresek 500.000 és 1.000.000 ft. közötti értékben, de ne Suzuki vagy Opel legyen, mit ajánl?"

Tehát fingja nincsen a kocsikról, de azt ,,tudja", hogy a Suzuki Swift az sz*r.

A másik meg egy tegnapi komment:

[link]

Miért ez a nagy ellenállás? A régi típusú Suzuki Swift kikímélve igen is megbízható tud lenni, megfelően karban tartva meg sokáig bírja, ütközni meg miben jó?

2016. nov. 29. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Lassú a fentét, nekem az új gomboc van, 1.3-s 2 emberrel, simán 190-t az autó, ha akarod.

Nálam például jövőre lesz autóváltás, és most a skoda, meg suzuki között tépelődök. És nem az ára miatt, hanem a megbízhatósága miatt.

Szomszédom 6-s kabrió bmw-je 4 évesen összefosta magát 50 ezer km-nél, teljes motorcsere 10 millióért. A kocsi meg olyan 42 millió volt. El is adta gyorsan, kapott érte 16 milliót. Végülis csak 36 milliót bukott rajta. Nagy BMW-s arc volt, elment és vett egy Skoda SuperB-t. Azóta nem isteníti a BMW-t, addig nem láttam sírni, na akkor nagyon sírt.

2016. nov. 29. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a Suzuki hobbi és mászkálós autónak ideális. Nincs ezekkel a kocsikkal semmi baj. A külseje egyáltalán nem tetszik, ahogy a belső tere sem. Viszont a motorja nagyon patent, 3 hengeres és a vicc az egészben az hogy ezzel a 3 hengerrel egy 1 hengeres 250 köbcentis MZnél is kevesebbet zabál.

Viszont én inkább Opel párti vagyok, külsőre szebb és fogyasztásra kb ugyanott van, ráadásként masszívabb és erősebb. A Swifteknek a karosszériával vannak inkább gondok, de simán vállalható.

Akinek BMW kell, Mercedes kell, vegye azt. Nehezebb velük mindent csinálni, vezetni, parkolni és tankolni is, a szerelésüket pedig hagyjuk, az már egy másik kategória.

2016. nov. 29. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:

"A Swifteknek a karosszériával vannak inkább gondok,"

Nincs azzal gond, nézd meg az 2017-s swiftet, nagyon szép, azt hiszem áprilistól lehet majd kapni.

2016. nov. 29. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert sokan rosszul vannak már a sok Swifttől meg Opeltől. A másik pedig, hogy nem mindenkinek egy kis katulya, azaz a Swift az álma, hanem merészebb álmaik is lehetnek.
2016. nov. 29. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én 2 éve vettem (újonnan, közel 5m körül) egy 1.6-os Swiftet. Eddig meg vagyok vele elégedve, naponta ingázom munkába vele, 6 liter körül fogyaszt, plusz ha kell elég jól oda lehet lépni neki. (136LE egy akkor autóban, jól gyorsul azért.)

Amikor még új volt, akkor autópályán 140-150-es tempónál engem is levillogtak. (Természetesen épp kamion sor volt oldalt és autó előttem...)

Meglepődött, amikor nem sokkal később, egy picit nagyobb tempónál én villogtam le őt.

500e-1m körül főként a régebbi switftek vannak, amik azért valljuk be nem túl szépek. Bár az "újabb" széria már abból is azért jelentősen jobban sikerült és egész használható lett.

2016. nov. 29. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén szólva erre a kérdésre nem tudom a választ. Még úgy sem, hogy a feleségem zsigerből utálja a Suzukit, de még azt is, aki benne ül. :-)) Okát nem tudja adni, de hát nő, és mint tudjuk, a nők nem annyira észérvek, inkább az érzéseik mentén ítélnek.
2016. nov. 30. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
nők is tudnak vezetni.....háztartást
2020. szept. 19. 16:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez ma már nem állja meg a helyét, utsó. A mai nők előbb vezetnek autót, vagy akár egy vállalatot, mint háztartást.
2020. szept. 20. 08:42
 19/19 anonim ***** válasza:
egy kis hálacumival :D férfiaknak hálaboríték
2020. szept. 20. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!