Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes m111 turbósítás?

Mercedes m111 turbósítás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 2.3 kompressor motorom, amit turbósítani szeretnék, egyellőre műhelyben áll a motor próbapadon😀. Nagyjából fejben össze van állva hogy mit szeretnék, 2.5re felfuratni,turbo, intelcooler, hengerfejrt megcsináltatni, valami komoly injektorokat, és ehhez ugye hozzáigazítani a motorvezérlő elektronikát (ecu) "chip". Kérdés az az tulajdonképpen, hogy hol találok olyan embert, aki megtervezi nekem a hengerfejet, illetve a elektronikát megírja erre a motorra.

2017. júl. 4. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Daimler AG

70546 Stuttgart

Germany

Phone: +49 711 17 0

Fax: +49 711 17 22244

e-mail: dialog@daimler.com

2017. júl. 4. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Minek?
2017. júl. 4. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit minek?
2017. júl. 5. 11:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Minek turbósítanád? Minek fúrnád fel 2,5-ösre?

Ha kevesled a teljesítményt, miért nem veszel egy erősebb autót? Olcsóbb lenne és megbízhatóbb. Ez kútba dobott pénz, már ha egyáltalán komolyan gondoltad.

2017. júl. 5. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem hogyha az emberek tudják, hogy másnak mi kell. Ha fogalmad nincs a kérdéssel kapcsolatban, már bocsánat, de mi a f@$znak írsz ide. Egy egyszerű kérdés volt. Az elsőnek pedig köszönöm, de túl körülményes lenne
2017. júl. 8. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Messze nem lenne annyira körülményes, mint egy precízen megtervezett motort házilag átbarkácsolni. xD

Mondjuk az intelcoolert nem értem, intel processzor lesz a motorvezérlőben?

2017. júl. 8. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tudod, neked mi kell, csináld meg.

Fingod nincs, mivel jár egy ilyen, mivel jár a papírozása, aztán fel vagy háborodva, ha valaki vissza akar rángatni az mesevilágodból.

2017. júl. 8. 21:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Sokan akartak mar visszarángatni sokmindenből, mégis megcsináltam, az intercoolert meg elírtam bocsánat. Gondolom ti mind gépészmérnökök vagytok és mindent tudtok. Ha nem tudtok segíteni nem értem egyáltalán minek kell ideírni? A kérdés nem az volt hogy mennyibe kerül, vagy mennyi papíroztatni, hanem hogy valaki tud e egy hozzáertő embert aki megtervezi a hengerfejet és a vezérlést....
2017. júl. 15. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne hallgass azokra akik le akarnak beszelni.lehet hogy korulmenyesebb mint venni(nem sokkal egyebkent),de megeri.

A 2.3kompresszoros m111 nagyon nagy nyomast kibir gyari belsovel,500loeroseket is latni.

En felfuratassal,meg egyebbel nem foglalkoznek viszontyannyit tenyleg nem er.egyszeruen rakj ra turbot,intercoolert,meg az uzemanyagrendszert ami kell,es megvagy.valtonak a 270cdi 6-os kezijet ajanlom,az kibir barmit.

En is ilyenen filozok most egyebkent,bar meg a kocsi nincs meg.masik jelolt az om605,azzal lehet konnyebb dolgom is lenne :D

2018. jún. 18. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!