Hogyan lehetne feltuningolni egy bmw e36 325i turbósítás nélkül?
Ki szeretném hozni a maximumot az autómból anélkül hogy beleraknék egy turbót.
Pontos részletekre lennék kiváncsi, úgy értem hogy pl sportvezérműtengely, kipufogó... stb.
Csak kiváncsiságból kérdezem.
Előre is köszönöm a válaszaitokat
S50B32 dolgaival összeszereled az M50B25 -t és akkor megmarad a gyári motorszámod.
S50B32 az 300Le felett így 250-280Le -t kényelmesen eltudsz érni.
Igaz nem értem mi értelme a tuningolgatásnak, ha gyenge a 325i akkor vegyél M3 -t!
#2 nem túl sok minden kompatibilis hozzá, talán a leömlő amit rá tudsz rakni. Azért a két motor között majdnem 1l különbség van (3.2 vs 2.5)
Az m3 motor 2misi és ehez még kell váltó meg difi is.
Mert szerinted az összes s50 m50 m52 m54 főtengely nem variálható ide oda amoda?
meg akár m54 hengerfejből a dupla vanos is kiszerelhető, stb.
egyedi blokkokhoz meg veszel VEMS vezérlőt és padon felprogramozod.
50-100e ből nem lesz semmi értelmes tuning ezért érdemes inkább erősebb modellt venni!
Ha nincs pénze e36 M3 ra vegyen e46 330ci -t
kupé könnyű és a 30i megyen ám!
Bár ilyen egyszerű lenne.
Nem Lego ez sajnos.
Lehet itt ötletelgetni, ábrándozni, mint a hasas macska, de az ilyenekből úgy sem lesz semmi.
Kérdéseiből ítélve vélelmezem, nem értesz hozzá és nem te raknád össze....
Tényleg tuningolni akarsz?
Van egy valag pénzed rá?
Menny el egy olyan szerelőhöz, aki tényleg ért az E36-okhoz, aki össze is tudja rakni úgy, hogy működjön, keress egy ilyen személyt és faggasd ki, de személyesen!
Én is ezt tettem.
Hidd el, máshogy hozzá nem értőként nem megy, különben csak a szívás, egy csomó kidobott pénz és egy rakás xar lesz az eredmény.
.... szerintem :-)
(Az előző #6-os vagyok.)
Még valami.
Egy dolog javítani és egész más dolog fejleszteni.
A tuning az már szegről-végről fejlesztés.
Ha valaki nem ért hozzá kellően, az csak a jobbik eset, hogy nem lesz teljesítmény növekedés.
De simán előfordulhat, hogy még teljesítmény vesztés is lesz a történetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!