Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha történt egy koccanás de...

Ha történt egy koccanás de nem lett baja az autónak egyik autónak sem akkor van valami teendő?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Koccanás alatt mit értünk? alapjárat 5km/h körül mentél fékeztél,de beleértél a másikba pl : 1km/h alatt,és csak összeért ?

mint pl : parkolsz,mögötted van,és éppen hozzáér?

Olyankor ha teljesen sehol semmi sérülés nagyon semmit,mert nincs mit.

Ugyebár egy bizonyos sebesség alatt olyan,mintha lendületből nekitámaszkodnál a kocsinak,semmi sérülést nem okoz,főleg ha szemből és nem húzódik mellette.

2017. ápr. 30. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Megnézitek mindketten, aztán ha nincs semmi, akkor bocsánatot kér a vétkes, és elköszöntök, esetleg jó utat kívántok egymásnak.
2017. ápr. 30. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Érdemes elérhetőséget cserélni. Pl az ultrahangos szenzort tönkre lehet tenni kis koccanással is.
2017. ápr. 30. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt hogy parkoltam mentem kb 1km/órával szerintem nem többel és nekigurult az eleje. Ugyebár kiszáltam megnéztem és nyugtáztam hogy mindkét autó sértetlen és mentem utamra .(a másik tulaj nem volt ott)
2017. ápr. 30. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
ha 10 évnél fiatalabb a kocsi akkor szinte minden műanyag a lökhárítók alatt. Így ha nem is látszik semmi könnyen lehet belőle 50-100000-es javítás
2017. ápr. 30. 22:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg annyi még hogy ez az aréna parkolóba történt tehát nem akarom hogy kamera alapján feljelentsenek.
2017. ápr. 30. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
azzal a sebességgel nem lett baja semminek max a festéket kell letörölni
2017. ápr. 30. 22:59
 8/10 A kérdező kommentje:
hát festék se volt rajta mert csak a rendszámom ért neki egy kicsit
2017. ápr. 30. 23:02
 9/10 A kérdező kommentje:
és az aréna emiatt nem jelenthet fel? mert biztos vagyok benne hogy semmi baja a kocsinak csak nem akarok feljelentést
2017. ápr. 30. 23:06
 10/10 A kérdező kommentje:
az nagyon nem hiányozna az életembe
2017. máj. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!