Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 dízel VS rövidtáv?

BMW E46 dízel VS rövidtáv?

Figyelt kérdés

Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?

Ha igen,melyik motorral ajánljátok?

2017. ápr. 25. 18:34
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Ne vitazzatok ilyen bagatel dolgokon..Úgyis van elég baja az embernek..
2017. ápr. 27. 02:15
 42/43 crudy ***** válasza:
47%
Kerdezo. Szerintem minden szempontbol kielegito valaszt adtam. Ha nem tegyel fel meg egy kerdest vagy irj ram privatban es foglalkozunk a bmw temaval. De ha te jelented a valaszokat vagy kerdeseket torolnek valaszokat vagy az egesz kerdest. A ket valaki kozott mar nem elvi vita van hanem "te nem ertelmezted amit irtam hulye vagy de en amugyse sertosok meg rajta" mint ket ki@szot gyerek. Nem tudnam egyiket sem cafolni es egyikkel sem egyet erteni mert ez mar szemelyes.
2017. ápr. 27. 02:36
 43/43 anonim ***** válasza:
32%

Akkor pedig a gyakorlati tapasztalat a sok fotelfizikus után, bár nem ezzel a motorral ilyenem még nem volt. Ekkora távon a dízel már azért igencsak bemelegszik szóval nem lesz semmi baja tőle, bár kétségtelen, hogy nem fogja megfutni egy autópályás testvére életciklusát, viszont kiöregszik alólad mire a hideg miatti gondok jönnének amitől te tartasz.

Viszont ne felejtsd el, hogy ez egy BMW. Leginkább a szervizárakra gondolok meg az esetlegesen úton beléd kötő szardarabokra.

2017. ápr. 28. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!