Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 dízel VS rövidtáv?

BMW E46 dízel VS rövidtáv?

Figyelt kérdés

Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?

Ha igen,melyik motorral ajánljátok?

2017. ápr. 25. 18:34
1 2 3 4 5
 21/43 crudy ***** válasza:
68%

Amugy elottem levonek. Otthon all egy 3.2 merci dizel. Sokat allt ha hasznaltak inkabb palya de mar egy idje varoaban van es hat...

... A vilagon semmi baja. Meg.

2017. ápr. 26. 00:51
 22/43 anonim ***** válasza:
47%

Nem lepne meg, ha a crudy nevű példány is te lennél. Ezt a kártyát még nem játszottad ki. De ha nem, akkor is mindegy. Azt látom, hogy ki vagytok idegelve.

Amit a crudy néven futó egyén szarkazmusnak szánt, az már valóság. Sok más embernek is van több Bmws ismerőse nem csak nekem. Amekkora Bmw döming van az oszágban, ez nem csoda. Már a városba sem kell bemennem az agglomerációból, az utcában is áll három, ami igazából négy lenne, de egy most is szervízben áll már úgy saccolom, egy hónapja és csak az egyiket használják napi rendszerességgel, de az meg vadi új. A 20 csak körülbelüli szám volt, talán még több Bmw tulajt is ismerek. Nem számoltam össze. Vannak ezeknek az embereknek a tulajdonában újabbak, régebbiek, drágák, olcsók. Nagyon mellé lőttetek azzal, hogy megpróbáljátok arra kenni, hogy biztos mind roncs. Nem éppen.

Most azt látom, hogy a Bmw lett az új Suzuki. Régen a Suzukiról zengték a túlzó ódákat, most a Bmwről. Régen Suzuki dömping volt, most Bmwt vesz bódog, bódogtalan.

De mondom újra, nem akarok lebeszélni a Bmwről senkit. Vegyen és tapasztalja meg mindenki maga, hogy mivel jár.

2017. ápr. 26. 01:03
 23/43 anonim ***** válasza:
34%
Húúúú, látom összeröffent az egész Bmws bagázs. Hívjatok át embereket erősítésnek a póverfanatiksz fórumról is. Hehe.
2017. ápr. 26. 01:05
 24/43 crudy ***** válasza:
100%
Jo akkor kiderult h ugyan arrol beszelunk. A bmw draga. Akinek nem eri meg vegyen mast.
2017. ápr. 26. 01:07
 25/43 crudy ***** válasza:
100%
Szerintem itt egy bmw fan se jelent meg.
2017. ápr. 26. 01:10
 26/43 crudy ***** válasza:
100%
Heha true
2017. ápr. 26. 01:13
 27/43 anonim ***** válasza:
0%

Sikerült mellélőnöd, nem egy ember. :D

Viszont ahogy nézem még mindig nem sikerült jobb érvet felhoznod, mint hogy " a bmw xar " aztán csak pattogsz. Szerintem érdemes belegondolni, hogy kinn evet inkább a legtöbb ember itt.

2017. ápr. 26. 01:22
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Jó, látom megint nem sikerül értelmezni a dolgot, hogy mire írom, most másoljam be pár kommentedet vagy mi?
2017. ápr. 26. 01:55
 29/43 anonim ***** válasza:
34%
Annyira erőlködsz, még a végén sérvet kapsz. Gyógyszert bevetted már?
2017. ápr. 26. 02:18
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Csak a röhögőgörcs ellen kéne valamit kerítenem. :D Komolyan vicces látni, ahogy erőlködsz, ha végképp nem tudsz észérvekkel vitázni, akkor próbálsz másba belekötni. :D
2017. ápr. 26. 02:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!