Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 dízel VS rövidtáv?

BMW E46 dízel VS rövidtáv?

Figyelt kérdés

Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?

Ha igen,melyik motorral ajánljátok?

2017. ápr. 25. 18:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
47%
Nem próbálok belekötni semmibe. Te kezdted újra egy olyan idézettel, amit nem én írtam. Eleve azért kezdtem el, hogy az olyanokat idegesítsem, mint amilyen te is vagy és jót röhögjek. De kétlem, hogy te röhögnél. Amennyire ráharaptál a gumicsontra. Most is miről vitázol úgy őszintén? A semmiről. Mert ez már nem vita, hanem a kis kakaskodásod, ami megint csak elég vicces. Csak azért válaszolgatok, hogy raboljam az idődet.
2017. ápr. 26. 02:32
 32/43 anonim ***** válasza:
0%
Őszinte legyek csak mosolygok azon, hogy mennyire nem vagy képes értelmezni a dolgokat. Te idézetet írsz, de nem tűnik fel, hogy úgy overall arra vonatkozott ami zagyvaságot összeírtál.. na mindegy, amúgy ha hiszed ha nem, csak azért csinálom, mert jó olvasgatni, ahogy vergődsz. :) Kicsit viszont későre jár, ideje aludni, reggelre kérlek írj még pár sort, hadd induljon a nap mosollyal. :D
2017. ápr. 26. 03:34
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Majd elfelejtettem, az időmet nem sikerült rabolnod mert tőled független voltam fenn ezidáig. :D
2017. ápr. 26. 03:35
 34/43 A kérdező kommentje:

Huhaa :D

Volt egy válaszoló aki kérdezte,hogy miért nem jó a 20d..Ne forgassuk miért nem jó..:)

Köszi srácok,ha van még valakinek tanácsa írjon! :)

Csak semmi stressz.

2017. ápr. 26. 13:26
 35/43 A kérdező kommentje:

Huhaa :D

Volt egy válaszoló aki kérdezte,hogy miért nem jó a 20d..Ne firtassuk miért nem jó..:)

Köszi srácok,ha van még valakinek tanácsa írjon! :)

Csak semmi stressz.

2017. ápr. 26. 13:27
 36/43 anonim ***** válasza:
47%

#37 Nem én vergődök. Ne magadból indulj ki. Képes voltál egy műszaki vitát személyes irányba terelni ("Hagyd rájuk, pár vw/honda fan mindig feltűnik ezen az oldalon.", már ezzel elbuktad, mert nem vagyok kifejezetten japán autó fan), a többiekkel egyetemben, a végén már engem cseszegetni.

Én is a személyeskedés irányába vittem el, de már csak utánad, én csak folytattam.

Ez a vitát, amit te kezdtél és csak te vívsz, már akkor elveszítetted. Én cak válaszolgatok, szoktam etetni a trollokat, az állatkertben is be szoktam dobni pár falatot, hiába írják ki, hogy az állatokat etetni tilos.

Egy értelmes ember volt, a crudy.

Most már az idézeten vagy kiakadva? Ha összefoglalunk valamit, akkor nem tesszük idézőjelbe.

Egyáltalán, miről vitázol? Arról akarsz meggyőzni, hogy te vagy az okosabb, az értelmesebb, a jobb? OK, okos enged, szamár szenved alapon engedek neked: Te vagy az okos, az ügyes, a jobb. Elégedett vagy? Vagy akarsz ezen még vitatkozni?

2017. ápr. 26. 14:07
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
De szánalmas vagy még mindig. :D Látom, nem sikerült felismerni még mindig a lényeget, de azért jó, hagylak. :D Ami pár óráig poénos, egy idő után csak unalmas.
2017. ápr. 26. 14:10
 38/43 anonim ***** válasza:
47%
Tudtam, hogy folytatod. Mondom, ne magadból indulj ki.
2017. ápr. 26. 14:36
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Amíg kedvem van hozzá miért ne tegyem? :P Jól esik olvasgatni és röhögni, viszont innen el kell szomorítsalak, bármit írsz, én nem fogok írni, már nem olyan poénos mint az éjjel. :D
2017. ápr. 26. 15:24
 40/43 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem te inkább ideges voltál/vagy, és csak írod, hogy röhögsz. Mert én írtam először a röhögést, ami igaz volt, de úgy gondoltad, hogy ezt visszavágásként használod. Most szintén valóban nevettem, hogy bakker ez már megint válaszol. Mibe fogadjunk, hogy megint írni fogsz? Egy nevetőversenyt esetleg? Ki röhögi a nagyobbat írásban? Vagy egy kié lesz az utolsó szó verseny? Esetleg fogadhatunk, hogy a kérdezőnek mennyire van elege abból, hogy széttrolkodjuk a kérdését?
2017. ápr. 26. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!