BMW E46 dízel VS rövidtáv?
Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?
Ha igen,melyik motorral ajánljátok?
Huhaa :D
Volt egy válaszoló aki kérdezte,hogy miért nem jó a 20d..Ne forgassuk miért nem jó..:)
Köszi srácok,ha van még valakinek tanácsa írjon! :)
Csak semmi stressz.
Huhaa :D
Volt egy válaszoló aki kérdezte,hogy miért nem jó a 20d..Ne firtassuk miért nem jó..:)
Köszi srácok,ha van még valakinek tanácsa írjon! :)
Csak semmi stressz.
#37 Nem én vergődök. Ne magadból indulj ki. Képes voltál egy műszaki vitát személyes irányba terelni ("Hagyd rájuk, pár vw/honda fan mindig feltűnik ezen az oldalon.", már ezzel elbuktad, mert nem vagyok kifejezetten japán autó fan), a többiekkel egyetemben, a végén már engem cseszegetni.
Én is a személyeskedés irányába vittem el, de már csak utánad, én csak folytattam.
Ez a vitát, amit te kezdtél és csak te vívsz, már akkor elveszítetted. Én cak válaszolgatok, szoktam etetni a trollokat, az állatkertben is be szoktam dobni pár falatot, hiába írják ki, hogy az állatokat etetni tilos.
Egy értelmes ember volt, a crudy.
Most már az idézeten vagy kiakadva? Ha összefoglalunk valamit, akkor nem tesszük idézőjelbe.
Egyáltalán, miről vitázol? Arról akarsz meggyőzni, hogy te vagy az okosabb, az értelmesebb, a jobb? OK, okos enged, szamár szenved alapon engedek neked: Te vagy az okos, az ügyes, a jobb. Elégedett vagy? Vagy akarsz ezen még vitatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!