BMW E46 dízel VS rövidtáv?
Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?
Ha igen,melyik motorral ajánljátok?
Hahahaha villantani kell a szmókendsárm enegyvenhat béemvé ahelyett hogy egy normális benzines autót vennél.
Bár az még kérdés hogy milyen rövid az a táv.
Nem villantani kell.Tetszik ahogy húz.
Rossz ajtón kopogtatsz,meg azok is akik azthiszik jampizni veszem meg szmókendsármozni.
A rövidtáv az annyi hogy be sem melegszik..Max 20km.
20 km-re nem ajánlanék dízelt. Talan az úgy ok lenne, ha az a 20 km is országúton van, nem városban és hetente mész vele mondjuk a pályára egy hosszabb körre.
323i / 325i / 330i nem jó neked?
Azok se lassúak :D
Tudom hogy jobb lenne egy benzines.
Ezért kérdeztem,hogy mennyire birná a rövid távos hideg motoros történetet.
Hagyd rájuk, pár vw/honda fan mindig feltűnik ezen az oldalon.
Gyakorlatban viszont tényleg nem ideális választás ilyen célra, egyrészt mert valóban nem tudna üzemi hőmérsékletre melegedni szinte sose ezzel a motorral, másrészt igazán kihasználni sem tudnád, ezeknek az autópálya az ideális terep.
320i helyette jó választás lehet akár. E46 esetében még sorhatos motor volt bennük, szóval még a hangjuk is kellemes lehet, ellenben a fogyasztás sem veszélyesen nagy, bár nem írod, városban, vagy városon kívül lenne ez a 20km, de 7-8 literrel vegyesben el lehet vele járni.
Inkább városon kívül használnám.
Maximum annyit megyek városban amíg bevasarlok,vagy átmegyek a városon.
Ha a dízel bukik,akkor mindenképp sor6,ami azért szedi a lábát.
Hát szerintem rövid táv főleg dízelnek..Be sem melegszik annyi idő után.
Persze hétvégén kilenne kormolva.Ha így is bírná akkor nem lenne kérdésem.
Remélem én is hogy jól döntök majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!