Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 dízel VS rövidtáv?

BMW E46 dízel VS rövidtáv?

Figyelt kérdés

Egy 330d-t szeretnék venni,viszont nagyon, részt rövid távon használnám.Hamar kinyírnám a motort? Inkább benzinest kellene vennem?

Ha igen,melyik motorral ajánljátok?

2017. ápr. 25. 18:34
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
34%

Hahahaha villantani kell a szmókendsárm enegyvenhat béemvé ahelyett hogy egy normális benzines autót vennél.

Bár az még kérdés hogy milyen rövid az a táv.

2017. ápr. 25. 18:48
 2/43 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél mást. Egy jó kis Golf GTI-nek vagy egy jó Hondának 'biza nincs párja.
2017. ápr. 25. 18:52
 3/43 A kérdező kommentje:

Nem villantani kell.Tetszik ahogy húz.

Rossz ajtón kopogtatsz,meg azok is akik azthiszik jampizni veszem meg szmókendsármozni.

A rövidtáv az annyi hogy be sem melegszik..Max 20km.

2017. ápr. 25. 19:01
 4/43 anonim ***** válasza:
47%

20 km-re nem ajánlanék dízelt. Talan az úgy ok lenne, ha az a 20 km is országúton van, nem városban és hetente mész vele mondjuk a pályára egy hosszabb körre.

323i / 325i / 330i nem jó neked?

Azok se lassúak :D

2017. ápr. 25. 19:05
 5/43 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nézz egy jó TDI motros Audit, VW-t, Skodát, vagy Seatot. A TDI jobban, tovább bírja, mint a kihegyezett Bmw motorok és még jobban húz. Van benne tartalék bőven.
2017. ápr. 25. 19:05
 6/43 A kérdező kommentje:

Tudom hogy jobb lenne egy benzines.

Ezért kérdeztem,hogy mennyire birná a rövid távos hideg motoros történetet.

2017. ápr. 25. 19:10
 7/43 anonim ***** válasza:
44%

Hagyd rájuk, pár vw/honda fan mindig feltűnik ezen az oldalon.

Gyakorlatban viszont tényleg nem ideális választás ilyen célra, egyrészt mert valóban nem tudna üzemi hőmérsékletre melegedni szinte sose ezzel a motorral, másrészt igazán kihasználni sem tudnád, ezeknek az autópálya az ideális terep.

320i helyette jó választás lehet akár. E46 esetében még sorhatos motor volt bennük, szóval még a hangjuk is kellemes lehet, ellenben a fogyasztás sem veszélyesen nagy, bár nem írod, városban, vagy városon kívül lenne ez a 20km, de 7-8 literrel vegyesben el lehet vele járni.

2017. ápr. 25. 19:12
 8/43 A kérdező kommentje:

Inkább városon kívül használnám.

Maximum annyit megyek városban amíg bevasarlok,vagy átmegyek a városon.

Ha a dízel bukik,akkor mindenképp sor6,ami azért szedi a lábát.

2017. ápr. 25. 19:21
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik kétezres benzines is szedi a lábát,... meg minek szedni? Város max. 50 főút 90 autópálya 130... ezt egy Maruti is bírja :D ( egyszer mentünk marutival (4 kövér csávó) 145-el mentünk)) de a 20 km rövid táv? Meggyőződésem, hogy jó a dízel erre a célra. Max. hétvégente elmész kicsit kirándulni :) én napi 5 km-t megyek Suzukival és hétvége az mindig arról szól, hogy elmegyek az elkerülőn kipucolni. Inkább nekem az akksim megy majd sz@rrá... ja és sűrűn kell olajat,gyertyát,szűrőket, egyebeket cserélni. :) sok sikert remélem jól döntesz.
2017. ápr. 25. 19:39
 10/43 A kérdező kommentje:

Hát szerintem rövid táv főleg dízelnek..Be sem melegszik annyi idő után.

Persze hétvégén kilenne kormolva.Ha így is bírná akkor nem lenne kérdésem.

Remélem én is hogy jól döntök majd. :)

2017. ápr. 25. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!