Golf mk2-be milyen motort raknatok?
Mondhatnám azt, hogy:
keress valami más szabadidős elfoglaltságot. Rengeteg kudarctól, és pénzkidobástól kímélheted meg magadat, ha felhagysz ezzel a -videókból ellesett- "autóépítő" álommal.
Valójában az a véleményem, hogy soha nem fogod ezt az autót megépíteni. Na de akkor minek ez a parasztvakítás? :(
Örülök neki ha van rá pénzed.
Akkor viszont az tűnik járható útnak, hogy beballagsz a legközelebbi autóépítő céghez, ahol tájékoztatnak a lehetőségekről, hogy mit szabad, illetve mit tudnak beépíteni, mennyi idő alatt, és mennyiért. Mert gondolom azt Te is belátod, hogy nulla autószerelő tapasztalattal, itt a gyakorikérdéseken érdeklődve, soha az életben nem lesz saját kezűleg épített autód. Persze, hogy az is tanulható mint a programírás, "csak" annyi a különbség, hogy egy ilyen munkához sokéves szakmai tapasztalat kell, típusismeret, műhely, jókora kreativitás, számtalan célszerszám, stb., stb.
Mert ezek hiányában sajátkezű munkáról beszélni, tényleg csak parasztvakítás.
Egy ilyen jellegű építés rengeteg agyalással, és még több hiábavaló kísérletezéssel jár.
Ez emészti az időt és a pénzt. Nem véletlen a szakképzett autószerelők nagy része sosem vállalna egyedi építést semmi pénzért.
Itt nem kompatibilis LEGO elemekről beszélünk, amik milliméterre passzolnak és csak fantázia kérdése, hogy 10perc alatt, mit mivel párosítasz.
Ezt gondold végig, mielőtt belefogsz. ;)
16: az a helyzet hogy nekem sokszor mondtak ilyent más témában, hogy esélytelen. Mindig az adott erőt, hogy "nekem nem mondja meg senki".
:)
Viszont külföldi programozóként az lehet a baj, hogy nincs idő otthon. Kint meg vagy nincs hely, vagy sok idő mire az ember házat vesz, udvarral, ha végleg ki akar menni.
Én miután az autókon túl voltam, jöttek a hajók, és egy méret után ott volt az hogy a magyar pénz kevés hozzá.
Kimentem, aztán meg az idő lett kevés.
Most meg van helyem, de előbb a házat kéne renoválni, mielőtt belevégok egy 996-os felújításába.:)
Jaj bocsánat, nem tudtam, hogy egy "mindentmegoldó" ezermesterrel van dolgom, aki a biliperemezéstől vakbélműtétig bármit képes önerőből és átlagon felüli minőségben megoldani.
/imádom ezt az amerikai filmekből vett szemléletet, miszerint "minden sikerülni fog, ha nagyon akarom"/
Továbbra sem értem, hogy ha valaki ennyire vérprofi, akkor miért alázza magát azzal, hogy itt érdeklődik a tudatlan pórnéptől? ;)
"imádom ezt az amerikai filmekből vett szemléletet, miszerint "minden sikerülni fog, ha nagyon akarom"/
Persze, nem biztos hogy sikerül. Ha nyomorék vagy, vagy szellemileg elmaradott, akkor mondjuk lehet hogy nem megy.
Ha valaki hobbiként elkezd valamit, a tanulópénz után miért ne sikerülhetne neki?
Nincs semmi természetfeletti képessége a szerelőknek sem, meg akik tuningolnak azoknak sem. Nekik pénzük és elszántságuk van. Meg sok idejük.
Annyi hogy a kezdő többször fut neki, meg lassabban csinálja. 2 olyan töketlen kollégám is épített már profi 300-400 lovas vasat, akire egyébként nem bíznék semmit. a 3 garnitúra siklócsapágy után már stabil az autójuk. Ez volt a tanulópénz, meg volt egy morotépítő haverjuk, akitől tanultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!