BTzone509 kérdése:
Golf mk2-be milyen motort raknatok?
Figyelt kérdés
Milyen eroteljes motorokat lehetne belerakni, es mit ajanlatok? R32? Vr6? 2JZ? Ezen tul mivel lehet meg az auto teljesitmenyet novelni? Chiptuning, kipufogorendszer csere ilyesmire gondolok..2017. ápr. 11. 21:17
1/25 anonim válasza:
Ha közúton is akarod használni, akkor a gyárival megegyezőt.
2/25 A kérdező kommentje:
Akkor R32 vagy Vr6?
2017. ápr. 11. 21:26
4/25 anonim válasza:
2-esben tudtommal sem VR6 nem volt, sem R32.
Vagy hegyezett KR-es motorkódú 16V motort, mert a PL-es már szelídebb, vagy pedig G60-at. Esetleg meg lehet építeni a G60-16V-t, az is volt gyárilag, egy kisebb széria, ez 200 ló felett volt.
De volt aki erre a motorra épített turbót a G-töltő helyett, mert az egyrészt macerás, másrészt könnyebb nagyobb nyomást előállítani a turbóval úgy, hogy az ne haljon meg. Cserébe van turbólyuk.
De kis pehelysúlyú kettest szerintem a 8V G60 kisebb kerékkel meg chippel repíti.
6/25 anonim válasza:
Aztán nézel, ha egy padló után jobbra húz az autó és a futóműves se tudja miért. Hát azért mert a 30 éves kasztnit bizony csak megcsavarja az a 200 lóerő. Merevítők nélkül szerintem felejtsd el, mert ahogy leírtad nagy terveid vannak, de a futóművel is kell foglalkozni meg a kasztni merevítéssel, nem csak azzal amitől "g*ci milyet húz kettesben"
7/25 veterán vas válasza:
Jaj-jaj azok az ostoba tervező mérnökök, hogy nem gondolkodnak. ;)
8/25 anonim válasza:
Két motort előre, egyet a csomagtartóba, és ha biztosra akarsz menni még a tetőre is egyet... aki régebb óta látogatja az oldalt, úgy is érti. :D
9/25 A kérdező kommentje:
Nem pocsek mod gondoltam, project auto lesz. Mire ezzel meg az utra megyek lesz vagy 2 ev, teljes felujitast tervezek, persze extrakkal: Ujrafujas, futomu, fekrendszer stb stb. Most csak a motor resze erdekelt mert akkor ugy veszem az alkatreszeket, chiptuning azaz utolso dolog amit csinalni akarok.
2017. ápr. 12. 00:14
10/25 A kérdező kommentje:
Egy ilyen 4motion swapra gondoltam 3 percnel, eleg komoly.:D https://www.youtube.com/watch?v=N8EHhYwjFMs
2017. ápr. 12. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!