Hova raknátok a motort ha PANELBAN laktok?
Régóta tervezem,hogy vennék egy 50 ccm-es motort ,hogy a városba ne kelljen gyalogolni, de panelban lakom, és egyszerűen teljesen ötlettelen vagyok,hogy hova lehetne rakni... utcán ellopják/fellöki a szél/ráesik az eső stb. (10 emeletes panelról lenne szó)
várom a remek ötleteket!
a tűzvaszélyes jellege miatt nem lehet bárhol tartani. a gondnok eleve nem engedheti a közlekedő utak közelébe sem,, de a lakóépület is tilos...a tűzoltók egy bejáráskor bírságolnak.
olyan lehetséges, hogy ha van a közelben kertes ház, akkor ott bepróbálkozol, hátha beengednek az udvarba...persze pénzért.
zűrös dolog, az biztos.
Nekem nem lenne motorom, ha panelban laknék s nem lenne rendes tároló, szomorú, de ez van, nagyon paráznék, ahogy azok, akik utcán tárolják s féltik, gyakran teszik :(
Van, aki garázsban tartja, többen bérelnek egyet, van, aki ismerősnél tartja, ha elég kicsi, lehet, hogy be is lehet vinni a lakásba, csak férjen el... Olyan általánosan használható remek ötletről nem tudok, pedig már találkoztam párszor eme problémával.
Inkább csak a lopás a gond, a szél ritkán dönti fel, eső ellen pedig le lehet takarni. A mi motorjaink kint álltak egypár télen, de akkor már nem laktunk panelban (bár a pároméknál van tároló a panelház aljában motor számára is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!