Sorrendbe raknátok az alábbi nagyvárosokat élhetőség szerint?
Figyelt kérdés
Berlin, Varsó, Prága, Bécs, London, München, Budapest, Párizs2014. márc. 25. 15:04
1/15 anonim válasza:
Párizs, London, Bécs, Berlin, Prága, Münvhen, Varsó Budapest.
Bár ha betettél volna pár spanyol várost is, nagy bajban lettem volna a ranglista elejével...
2/15 anonim válasza:
London, Bécs, Párizs, München, Berlin, Prága, Varsó, Budapest
3/15 anonim válasza:
Bécs, London, Berlin, Párizs, München, Varso, Prága, Budapest
4/15 anonim válasza:
London,Munchen,Berlin ,Becs,Parizs,Varso,Praga,Budapes
5/15 anonim válasza:
Szerintem:
Bécs, Berlin, München, London, Varsó, Párizs, Prága, Budapest
6/15 anonim válasza:
a Mercer alapján (quality of life) a sorrend:
1. Bécs
2. München
3. Berlin
4. Párizs
5. London
A többi nincs rajta, de szerintem Varsó - Prága - Budapest.
7/15 anonim válasza:
azért van abban valami, ha egy ország válaszadói a saját fővárosukat - tegyük hozzá, aminél csak szarabb helyek vannak az adott országban - egyöntetűen a sor legvégére teszik.
8/15 anonim válasza:
Kedves utolsó! Sztem nincs ebben semmi, mert Budapestet Londonnal vagy Berlinnel egy lapon említeni felesleges és értelmetlen. Ilyen szempontból érthető, hogy mért végez mindenkinél az utolsó helyen. Ha a kelet-európai régió fővárosaival hasonlítanánk össze (pl. Varsó, Prága, Bukarest, Szófia Zágráb...stb.) minden bizonnyal nem lenne mindenkinél az utolsó helyen.
9/15 anonim válasza:
Becs, munchen, parizs, berlin, london
10/15 sajtugynok válasza:
London-Bécs-Berlin-München-Párizs-Prága-Varsó-Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!