Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sorrendbe raknátok az alábbi...

Sorrendbe raknátok az alábbi nagyvárosokat élhetőség szerint?

Figyelt kérdés
Berlin, Varsó, Prága, Bécs, London, München, Budapest, Párizs
2014. márc. 25. 15:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1.Bécs

2.Berlin

3.München

4.London

5.Párizs/Paris

6.Varsó/Warszawa

7.Prága/Praha

100.Budapest

2014. ápr. 19. 00:26
 12/15 anonim ***** válasza:
London-Bécs-Berlin-München-Párizs-Prága-Varsó-....................................................................................................................................................................................Budapest
2014. ápr. 21. 00:07
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem ez nagyon szubjektív , mert ha angolul beszélsz akkor London az első, ha németűl akkor Munchen és így tovább. Attól is függ hogy mit keresel 1 városban. Munkát például? Akkor milyen munkát? H Budapest a szülővárosod, akkor Bpest. Én éltem külföldön, ezért nekem Budapest az első, utána London mert angolul beszélek.Prága a harmadik mert kedvelem stb.
2014. jún. 9. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Budapest is lehetne az első, attól függ hol Budapesten, ha a 7.ker akkor nem, de ha Hűvösvölgy akkor. igen.
2014. jún. 9. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezt a listat mar megcsinaltak helyettunk profik, akik szubjektiv velemenyek helyett objektiv szamokat neztek.

Osszehasonlitottak egyes varosok helyi adoit, lakhatasi koltsegeit, kozuzemi dijait, kereseti lehetosegeit, bunozesi mutatoit, zold teruleteit, stb.

Ez alapjan iden Melbourne mogott Becs a masodik egy hajszallal, a sokak altal elso helyre tett London nincs az elso 20-ban sem.

2014. jún. 10. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!