Audi A4-esbe tehetek 170 lóerős motort a 140-es helyett?
Figyelt kérdés
Motorcserében gondolkodom és találtam egy 170 lóerős 2.0-ás motort 1000 euróért. Az enyémben jelenleg egy 140 lóerős 2.0-ás TDI van.2017. ápr. 10. 19:40
1/9 anonim válasza:
Ha mindkettő tdi valszeg chippel is megoldható
2/9 A kérdező kommentje:
Az megöli a turbót...nem?
2017. ápr. 10. 20:01
3/9 anonim válasza:
Nem feltétlen, de még egy turbocsere is olcsóbb, mint hogy motorcsere után legálisra papíroztasd a kocsit. :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz a motor, csak az elektronika es a turbo mas rajta. De 1000 eur-ert megvenni felesleges, egy átlagos motorvezerlo írás / chip olcsobb es ugyanazt fogja tudni.
6/9 A kérdező kommentje:
Van valami infótok, hogy a chippelés mennyibe kerülhet?
Megy az Audi csak én azt akarom, hogy jobban menjen. De amúgy is miért kell örvendeni annak ha egy számodra idegen embernek nem megy az autója?
2017. ápr. 11. 20:32
8/9 anonim válasza:
Egyébként, te döntsd el, hogy ér-e neked 1000 eurót +30 lóerő...
9/9 anonim válasza:
1000 eur csak a motor. Ki es beszerelés stb. Lesz a számla 400.000. Felesleges pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!