Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tehetek ilyen LED égőket az...

Tehetek ilyen LED égőket az autóm hátsó indexelő égője helyett?

Figyelt kérdés

[link]

Olcsó és jól is mutatna. :) Kíváncsiskodnék, hogy van valakinek tapasztalata az ilyen, kínából származó LED égőkkel? Sokáig bírják szusszal? Csak az indexelő égőket cserélném ki :)

2016. márc. 12. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rakhatsz.
2016. márc. 12. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Indexxel a kutya nem foglalkozik, meleg fénye van, foglalat is jó, simán mehet szerintem.
2016. márc. 13. 00:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kìváncsi h mennyire bírják ezek az égők szuflával? Nem mennek tönkre két hét után? :D 5000 óra működési idő van említve. Továbbá nem kell félni egyéb zárlatos dolgoktól? :) Nem nagyon értek hozzá :)
2016. márc. 13. 00:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Jogszabály szerint nem rakhatsz, az ilyen "kukorica" alakú ledlámpák fénye nagyon kevés, amúgy pedig nem fogja szeretni az indexrelé, nagyon gyorsan fog villogni. (úgy van méretezve, hogy bármelyik 21 wattos izzó kiégése esetén gyorsan villog, hogy észrevedd, valami baj van)
2016. márc. 13. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy gyorsan fog járni, mert a watt kevés lesz.
2016. márc. 13. 12:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Tesóm megoldotta egyszer, hogy hozzákötött egy normál égőt, azt eldugta, így a LED szépen járt, nem villogott gyorsan, úgyhogy ezt megtudom oldani! :P Valamint ami a fényerejét illeti, a mostani elég gyér, nem annyira látható. Véleményem szerint, egy ilyen leddel még jobban láthatóvá válna > specifikusan ez az égő, 324 lumennel rendelkezik > ami mondjuk nem tudom, hogy mennyire erős, nincs viszonyítási alapom. :/
2016. márc. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!