Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renaultok mióta lettek...

A Renaultok mióta lettek ekkora batárok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy használt kereskedésben, maga a Renault autószalon üzemelteti.

Ezt a méretnövekedést, mintha túltolták volna kicsit.Ami persze nem baj, csak meglepő.

Amin megakadt a szemem, az az új 4 Mégane és a Talisman.

Megnézve a Méganet,hosszra, szélességre,akkora, mints mint az én második generációs Avensisem,sőt tengelytávja kicsit nagyobb is.Csak 9 év van köztük.

Pedig a Mégane elvileg alsó-középkategóriás, egy kategóriával lejjebb van, mint az Avensis.

A Talisman meg különösen nagy dög.

Ennyit számít 9 év az autóiparban vagy csak a Renaultok lettek ilyen batárok?

2017. febr. 8. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Optikai csalódás, nagyon kiszélesített keskeny lámpák vannak a Renaultokon, amitől a Talisman is akkorának tűnik, mint egy A8-as, pedig Passat körüli méret. Amúgy minden kategória generációról generációra nő, ez természetes, nem csak a Renaultnál, hanem minden autónál így van. Még a Toyotánál is.
2017. febr. 8. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Wikipedia adatai szerint, az új Mégane tényleg van akkora, mint az én Avensisem, szóval nem csak optikáról van szó.
2017. febr. 8. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem sokkal inkább probléma a Renault- val, hogy még mindig nem tudnak megbízható autót gyártani. Egy éves autó eddig négy alkalommal szervizben, meghibásodás miatt. Ebből egy alkalommal út széléről elszállítva.

Következő kocsi kizárólag valami japán lesz, az tuti.

2017. márc. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!