Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Renaultok tényleg annyit...

A Renaultok tényleg annyit fejlődtek minőségben?

Figyelt kérdés

A nagybátyám nagy autómániás.

Volt már neki, francia, japán, német is.

Most egy Passat B6-ost nyúz, jó ideje megállapodott ennél.

A Mercit szerette, de azt mondta, sajnálja a pénzt költeni rá, mivel drága hozzá minden.

Például, elromlott benne a központi zár és fizetett érte 270 ezer forintot.

Pedig jól keres, középvezető beosztásban van.

Volt tesztvezetésen, vezette ezt a Talizmánt és elvolt tőle ájulva.

Szerinte, ez már nem az a francia márka, ami régen.

Utánanéztem ennek az autónak, valóban csinos és nagyon nagy.

A legnagyobb középkategóriás a Superb, ez a francia viszont csak 9 millivel rövidebb nála.

Viszont, a motorválasztéka nem jó, túl kicsik a motorok.

Nincs 2 literes dízel, sem 2 literes benzines.

2016. júl. 7. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon jó lett, ahhoz képest, hogy miket csinált eddig a Renault, ez most k**va jó lett. De azért picit túl van "hájpolva" a Talisman, sokan arról beszélnek, hogy jobb, mint az új Passat... Hát nagyon nem. A Superb is még sokkal jobb. A motorokról nem is beszélve.
2016. júl. 7. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem b8-as passatom van(239le). Kollégáim akik nagyon jó barátaim is most vettek új kocsit. Mondeo , Superb, Avensis,Talisman. Vezettem mindet és mindbe a legnagyobb motor van. Jó kocsik de mondjuk a Talismanból a benzinest vezettem mivel az egyik barátom csak a benzines kocsikat szereti. A Talismannál egy kicsit rosszul éreztem magam mert minden olyan nagy és nem mindig minőségi. Mondjuk a Renaultot nem szeretem de érezni/látni hogy a versenyt nem veszi fel a többivel. A renaultok kívülről szép belülről nem ,mondjuk én a francia kocsikat nem szeretem ,de egy volt.
2016. júl. 7. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Az összeszerelés minőségét jónak írják le, nagyon pontosan az illesztések.

Nem úgy, mint a Thaliáknál.

Viszont, ennek az autónak a sikere, szerintem a megbízhatóságán fog múlni.

Ugyanis, a franciáknál ez szokott a gond lenni.

2016. júl. 7. 20:57
 4/4 BiTOPro97 ***** válasza:
Renault már évek óta veri az GM Opel-t minőségben és összetelésben a Samsung klón nagy batáron kívül, kb. itt tartanak. Ja meg német piacra vannak hangolva rugózástól kezdve, a külsőig. Mivel fő- és fontos export piacuk Németország és pont született németek miatt, már a Renault 21 óta. Nagybátyám akivel jobban vagyok, mondjuk ezerszer jobban ért hozzá.
2016. júl. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!