A Renaultok kezdenek "magukra találni"?
A tervezésre gondolok.
Nem tudom, talán új design tervezőket vettek fel?
Az újak nagyon jól néznek ki.Már a Fluance sem sikerült rosszul.
De, amin gyakran megakad a szemem, azaz új Clio.Eddig csak Seatoknál meg Alfáknál láttam ezt a különös kilincs megoldást.
Emellett, ami nagyon jól sikerült az a Talisman modell.
A régebbi Renaultok, például a kacsa fenekű Mégane II-es, szerintem nem sikerült túl jól, sem belül, sem kívül.
Eddig kifejezetten rondának tartottam a Renaultokat.
De, ezek az új modellek meggyőzőek.
Ezekkel az autókkal csak beálltak a sorba a többi közé.
Szerintem.
szerintem ugyanolyan szappantartó mint az összes többi márka mostani autója!
ez meg amit te linkeltél,gyakorlatilag az eleje mint az új passat,ha levesszük azt a renault jelet az elejéről!
A Renault-nál mémet piacra dolgoznak minden téren, német minőségben, keményebb rugózással, az Opelnek oda is vertek.
Kivétel pont a Renault Fluence, ami egy átcímkézett Samsung SM3, és még otthon is megbukott pont a minőségével, vagyis annak hiányával. Bár kívülről tény dekoratív. Csak utastér olyan sorja gyűjtőhely, mint egy Opel motortér.
Nekem a Megane Sport tetszik :) Pedig utáljuk a Renault-ot, ezért van 3 is a családban... :D (Mert olcsó alkatrész).
De ezt tuti vennék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!