Milyen autót vegyek? Tetszenek a Renaultok, Opelok, kombi változatban is érdekelne. Biztonságos legyen, és max.1M Ft-ig!
De másfajta autó is szóba jöhet,minden érdekel!
Várom az "ajánlatokat"! :) Köszönöm!
Milyen nőt válasszak? Tetszenek a barnák, a feketék. De ha melírozott se baj. Ne csaljon meg, és tudjon főzni. De ha nem ilyen, az se baj.
Szóval egy kicsit kifejthetnéd h mégis mire kellene, milyen motorral, stb...
De azért ajánlok is valamit egymillió alatt:
800-as maruti, és 3.0 V6os Omega Caravan. Fantasztikus szerkezet mindkettő, csak ajánlani tudom.
Am én TDI A4-es Audit, vagy B4 Passat kombit vennék ilyesmi árketegóriába. Esetleg dízel B Vectra Caravant.
Üdv
Ahoz, hogy hosszasan kirészletezzem, miért jársz egyel jobban egy japán autóval kicsit már fáradt vagyok, de összeszedem 2 mondatban.
Biztonságos, nagyon nagyon megbízható, ésszel kezelve szinte örökéletű, emiatt gazdaságos, tudnod kell, az alkatrész egy picit drágább mint egy német autóba, de sokkal sokkal ritkábban kell, az enyémbe 8 év alatt olajon és benzinen kívül még semmi se kellett csak lement 220000 km-t Én az egymillás határra egy Avensist tudnék javasolni.
Itt egy példa:
De keress rá bátran hasznaltauto.hu-n van még 1-2 lehet válogatni
Na hajrá!
Sziasztok! BOCSÁNAT,amiért nem írtam konkrétabban,de siettem...Az a "milyen nőt keressek"?,nagyon tetszett!:D:D
Szóval,amit keresek,az max 1.4-es,benzines,kisebb autó,amivel "szaladgálni" tudnék Gyermekemmel ide-oda. Megkímélt,biztonságos legyen,és max 1M Ft-ig. Időben is max 10 éves lehet.
Tehát ha valaki "magára ismer",akkor légyszi segítsen,adjon tanácsot,hogy hol nézelődjek a használtautó oldalon kívül még...
Köszi szépen! :))))
Semmi gond:
Ha az 1,6 tól félsz, nemkell igazán, szinte minimális amivel többet eszik, de hát legyem, akkor aztmondom nézz egy Corollát:
ismét csak egy példa:
VW, Mercedes
A Renaultnak csak a logója jó.
Nem rossz a Corolla,de nem tetszik:(
7 éve,Renault Thaliank van,és maximálisan meg vagyunk elégedve vele,keveset fogyaszt,kényelmes,"nincs priusza",nagyon megkíméljük/tük. Szerintem nem csak a logója jó... Ha Neked nem volt Renaultod,akkor honnan veszed,hogy nem jók?
1.6-os nem kell,nem száguldozni akarok vele,minél nagyobb teljesítményű,annál több a hibalehetősége.
Opel ami még számításba jöhet,és a WV Golf még talán.
Na majd meglátom még,bőven van időm. Köszi az eddigi válaszokat!
Egyetlen egy tipp marad még:
Nézd meg az egyel újabb corolla szériát, ami 2002 ben indult, nekem pontosan ienem van, csak kombiban, tudom túl löttünk a limiten, de bőven megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!