Az új Renaultok "németesednek" vagy, mi ez az arculatváltás?
Unokatestvéremnek segítek autót választani, jártunk egy autókereskedésben, amihez egy autószalon is tartozik.
Akkor a szalonban, megpillantottam ezt a nagy feketét,Talismant.
Először azon gondolkodtam, hogy,hogy került oda , biztos nem Renault, azok nem így néznek ki.Aztán kiderült, hogy mégis az.
Nem vagyok túlzottan nagy rajongója a francia autóknak, de ez tényleg gyönyörű.
Ha nem lenne rombusz az elején, meg az a különleges nappali menetfény, akkor egy négykarikásnak is elmenne.
Hasonlóság tényleg van:
A konkurensek közül is, szerintem a legjobban sikerült példány:
Igazi, prémiumautós külleme van.Elegáns autó.
Az autó ipar nem németesedik, franciásodik, japánosodik (s lehetne sorolni), hanem globalizálódik.
Ez jellemző nagyon sok más iparágra is az autógyártás nem kivétel.
Nagyon sok az összefonódás a különböző márkák között, nem csak riválisok, de partnerek is.
A Renault pl. a Nissannal kooperál, a Volkswagen nagyon sok gyárat bekebelezett az évtizedek alatt, de a márkaneveket többnyire meghagyták, az új Suzuki Vitara dízelmotorja pedig FIAT gyártású, ugyanezt a motort építik a Jeep Renegadekba is.
Nem véletlen, hogy rengeteg hasonló megjelenésű autó fut különböző márkanevek alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!