Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 147 1.6 vélemény...

Alfa Romeo 147 1.6 vélemény őszintén?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kérdezték már ezt, de döntésképtelen vagyok és amiket olvastam az autóról vagy Alfa istenítők, vagy Alfa utálók írták és ez miatt teszem fel ezt a kérdést. Autóvásárlásban gondolkodom kb 6-700.000 ft-ig. Nagyon megtetszett az Alfa Romeo 147 1.6, de viszont sok rosszat olvastam róla, hogy nagyon szerízigényes. Ez igaz? Olyan autót szeretnék amire nem sokat kell költeni, de viszont a kinézet is számít. Az igaz, hogy a 147 kicsit nőies? 2003-2004-es 147-est szeretnék venni. Kérem olyanok írjanak akiknek volt tapasztalatuk ezzel az autóval, vagy olyanok akik barátoktól, ismerőstől hallottak az autóról. Esetleg vannak még jó kinéző autók ebben az árkategóriában? A lényeg az, hogy ne legyen nagy, de ne is legyen kicsi és 5 ajtós legyen. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 31. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztosan azert irtak le ezeket a hibakat mert nem igazak.......biztos a gyíkemberek összeesküvés elmélete az egesz.......
2017. jan. 31. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:

gondolod hogy 100 alfa tulaj összefogott és hamis problémákat sorol fel a kocsijáról ??

Ott van minden olvastad, tulajdonosok véleménye.

Mindenki aki ilyen autót vett megvette mert tetszik neki, akárcsak te fogod megvenni, és leirta a véleményét.. ha jo volt azt, ha oralizált vele akkor azt..

te meg elolvasod.. ennyi.. Senki nem fog neked rémtörténeteket gyártani mert autót akarsz venni, hidd el, nem vagy ennyire fontos a világnak :)

2017. jan. 31. 16:05
 13/16 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy semmilyen racionális érv nem szól az Alfa mellett 1.6-os motorral.

Én úgy vagyok vele,hogyha egy márkával kapcsolatban erős fenntartásaim vannak megbízhatóság és szervízigény terén,akkor legfeljebb úgy vállalom a kockázatot,hogy kapjak is érte cserébe valamit.Na az 1.6 pont nem ez a kategória.

Ha egy kommersz 1.6-ot szeretnék,akkor nem Alfát,BMW-t és hasonlóan drága fenntartású autót keresnék,hanem egy tényszerűen megbízhatóbb japánt például.

2017. jan. 31. 16:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia. Ha kis szervizigenyut akarsz akkor nem az alfa 147 a te autod. A futomuvet 4 evente ujithatod, a vezerles hajlamos a szakadasra, vezerlesmodosito x km utan kerrego hangot ad. Elektronikus hibak pedig olasz auto reven mindig lesznek. De ha ertesz az autoszereleshez es szereted az alfat akkor vedd meg. Ha szervizbe akarod hordani akkor ne.
2017. jan. 31. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Legfőképpen a gazdájától függ, hogy egy autó mennyire lesz jó, illetve rosz. Haverom 2003-ban vett egy fapados skoda Fabia-t, amibe a sárga földig lehordott konstrukcióhibás 6 szelepes 3 hengeres 1.2 HTP motor van. A mai napig ezt a kocsit hajtja, a vezérlés még a gyári 158 000 km-el, holott elvileg 80-90 000 km környékén összeszakad a vezérlése ennek a típusnak. Kb 2 éve cserélt első féktárcsákat fékbetétekkel, addig bírta a gyári, a kuplungja még nem volt cserélve, gyertyákat 70 000 km körül vett bele, akkor vmi irridiumost, azóta is azzal megy, mást még nem cserélt (olaj, szürők persze voltak, de az alap). Szóval nála nincs gond vele, hiába egy konstrukcióhibás jármgány, nem versenyautónak használja, rendesen közlekedik vele. Ismerek Stilo tulajt is, aki az 1.9 JTD motorost 1 millió km felé vitte, én se hittem el, aztán megnéztem az órát, meg a szervízkönyvet, mivel végig volt vezetve, csak Fiat szervízbe hordta, holott a Stilo-kat is elásták, hogy milyen szarok. Ellenpélda is van mindkát modellre, hogy 100 000 km alatt tönkre mentek. 6-700 000 ft-ért normális 147-et nem veszel, mert aki vigyázott rá, az ennyiért nem fogja eladni, szóval maradnak a lehajtott példányok, vagy megtoldod a pénzed, és keresel egy jobb állapotút, aztán megpróbálod rábeszélni. Ismerek egy csajt, Ő szalonban vette a 147-est 2004-ben, 86 000 km körül van benne, csak márkaszervízbe hordja, tavaly kérdeztem, akkor 1,8 millióért mondta, hogy eladná, ha annyit nem kap érte, akkor megtartja, és míg megy, addig jár vele. A lényeg, hogy az az Alfa még most is olyan, mintha pár hónapja vette volna.
2017. febr. 1. 11:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2017. febr. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!