Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 147 1.6 vélemény...

Alfa Romeo 147 1.6 vélemény őszintén?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kérdezték már ezt, de döntésképtelen vagyok és amiket olvastam az autóról vagy Alfa istenítők, vagy Alfa utálók írták és ez miatt teszem fel ezt a kérdést. Autóvásárlásban gondolkodom kb 6-700.000 ft-ig. Nagyon megtetszett az Alfa Romeo 147 1.6, de viszont sok rosszat olvastam róla, hogy nagyon szerízigényes. Ez igaz? Olyan autót szeretnék amire nem sokat kell költeni, de viszont a kinézet is számít. Az igaz, hogy a 147 kicsit nőies? 2003-2004-es 147-est szeretnék venni. Kérem olyanok írjanak akiknek volt tapasztalatuk ezzel az autóval, vagy olyanok akik barátoktól, ismerőstől hallottak az autóról. Esetleg vannak még jó kinéző autók ebben az árkategóriában? A lényeg az, hogy ne legyen nagy, de ne is legyen kicsi és 5 ajtós legyen. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 31. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Őszintén annyi szóról szóra ilyen kerdes van mar megvalaszolva az oldalon,hofy nem tudom miben segitene neked ha leirnank megegyszer uyanazt......
2017. jan. 31. 14:12
 2/16 anonim ***** válasza:

ez mindent elmond, rááldoztam 5 másodpercet hogy kikeressem neked:

[link]

2017. jan. 31. 14:16
 3/16 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: átolvastam az összes Alfa Romeo 147-essel kapcsolatos kérdést amit találtam.

2. válaszoló: köszönöm, de ismertem ezt az oldalt, át is olvastam majdnem mindet, erre céloztam, amikor azt irtam, hogy vagy Alfa imádók, vagy Alfa utálók "regényét" olvastam

2017. jan. 31. 15:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kerdes ha mar mindent elolvastal?
2017. jan. 31. 15:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha megbízható és kis szervizigényű autót szeretnél akkor ne Alfát vegyél. Minden sallangtól mentesen ennyi a tény. Mondom ezt úgy, hogy imádom az Alfákat.
2017. jan. 31. 15:13
 6/16 anonim ***** válasza:

De akkor mi a kérdés ?

van aki szereti van aki nem, van akinek bejött van akinek nem.

Pontszáma nem is magas, ahhoz képest hogy rétegautó mert olyanok veszik akik bátrak alacsony, biztos nem a megbízhatóság referenciája..

De innen is látod lehet szeretni, lehet megvenni, aki szépet akar (szubjektiv) annak jó lesz megveszi szerelteti autózik vele..

Ha szép akarsz lenni kondizni jársz, majd szolizni, ruhákat is veszel, sok idő és energia nomeg pénz, de ugye valamit valamiért..

2017. jan. 31. 15:17
 7/16 A kérdező kommentje:
7 sorba kifejtettem, de a kedvedért leírom még egyszer érthetőbben. Alapvetően 2 csoport van. Vannak az Alfa Romao imádók és vannak az Alfa Romeo utálók. Az egyik csoport azt írja, hogy semmiért sem cserélné le, minden pénzt megér, egy vasat se költött rá stb. Ennek az ellentéte az Alfa Romeo utálók, akik azt mondják, hogy előbb vesznek "szobabiciklit" mint Alfa-t. Nekem egy olyan emberre lenne szükségem, akinek van/volt Alfa Romeo 147-ese, illetve haverjának, közeli hozzátartozójának és betud számolni ŐSZINTÉN a jó és rossz tulajdonságairól. Amit eddig olvastam abban csak azt tudtam meg, hogy egyesek szerint a futóműve hulladék, rossz az elektronikája, de van akik szerint nem kell semmit se rá költeni és minden tökéletes benne. Remélem igy már érthető volt.
2017. jan. 31. 15:23
 8/16 anonim ***** válasza:

leírom hogy te is megértsd:

a nepiteletben mindenkinek VOLT. talán ha 1-2 troll van de alapvetően volt, egy tonna bejegyzéssel és olvastad..

az, hogy 1 embernek volt valameddig és jó volt nem referencia, ahogy az se hogy 1 embernek volt és szétesett.

Elolvasod a tulajdonosok véleményét, ott van hány kmel vette mennyit használta, levonod a konzekvenciát, és döntesz.

Ennyi, ilyen nagyon egyszerű.

De itt is leírták, ez egy szép autó. Nem rakéta, nem technika csoda, nem is a megbízhatóság mintaképe, nem is az ami vezetésügyileg igazi autób..inak mosolyt csal az arcára, de egy olyan autó amit keresel, szép. Se több, se kevesebb.

Ha ilyenre vágysz meg kell venni, minden autó fenntartása pénzbe kerül, ez is fog, felülhetsz rá a szopórollerre, de lehet egy jó társad a mindennapokban, hogy jót vagy rosszat fogsz ki a szerencséden múlik.

2017. jan. 31. 15:31
 9/16 anonim ***** válasza:

Tovabbra sem ertem ezek utan mit varsz!Allitasod szerint elolvastal egy vagon bejegyzest stb stb....akkor itt most mit vársz még?Hogy rámondjuk az áment,hogy hú öcsém vegyed mega percen,mert ez lesz eleted legjobb autója.....vagy,hogy á testvérem,menekülj......

Ha az altalad elolvasott temérdek leiras alapjan meg most sem tudsz döbteni az mar a te bajod!

2017. jan. 31. 15:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek a problémák amiket olvastam tényleg igazak-e.
2017. jan. 31. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!