Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 159et hasznaltan?

Alfa Romeo 159et hasznaltan?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az alfak kinezetre, 2007-8 koruli kombikat neztem.

Viszont nagyon sok rosszat hallani az alfakrol. Ha egy szebb peldanyt talalok megmerjem venni?

Mi a velemenyetek az alfakrol azon belul errol a tipusrol?

2017. jan. 27. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Újat nem is lehetne, mert már nem gyártják. A véleményem, hogy inkább Alfa Romeo 159-et, mint a népszerűbb német trió valamelyik tagját.
2017. jan. 27. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Vedd meg és vigyél el egy körre.
2017. jan. 27. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
34%
Naponta van egy ilyen 159-es kérdés már. Remélem ez az autó nem jut a lefingott BMW-k sorsára, hogy minden idióta ilyennel furikázzon majd.
2017. jan. 27. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Erdekes en nem latok naponta ilyen kerdest.. legkozelebb usd el massal az idod, ahelyett hogy hulyesegeket irogatsz.
2017. jan. 28. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne népszerűbb is szerintem az Alfa 159. Hozzáértőbbek az első olyan Alfának tartják, amelyik megbízhatóságban is felveszi a versenyt a német autókkal.

Szép formái vannak. Nekem még mindig jobban tetszik a 159-es, mint az újabb Alfák.

Arra kell vigyázni, hogy már vannak nagyon lepusztult rozsdásodók is a 159-ből, ezért kerülni kell az olcsóbbakat. Az csak jobb lenne, ha még többet vinnének be Magyarországra az Alfa 159-ből, mert akkor nagyobb lenne a bontott alkatrész ellátottsága és ez lenyomná az utángyártott alkatrészek árát.

2017. jan. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!