Az alfa romeo, Mercedes vagy az Audi a jobb kocsi?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 12:28
1/14 anonim válasza:
mihez képest?, mert a régi alfa rohad az ujabnak szar a felfügesztése,meg a szilentk gyorsan elszálnak
a mercedes pedig túl drága (az ára+az alkatrészek)
audit nemnagyon ismerem
2/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy kinek, mire, melyik típus, stb. Nem érdemes így általánosítani.
3/14 anonim válasza:
A fekete, a vörös vagy a szőke a jobb nő?
5/14 anonim válasza:
Én alfát vennék ha csak ez a 3 márkaválasztási lehetőségem lenne. Abban kevesebben néznének tesónak.
6/14 anonim válasza:
A 159-estől kezdve már az Alfa is a megbízható autók közé tartozik, semmivel nem rosszabb, mint német vagy japán társai. Az, hogy melyik a jobb, ilyen nincs, mindháromnak vannak gyenge pontjai.
7/14 anonim válasza:
Hááát jó kérdés. Pl. 1x éves 166-os 3.0-es motorral még mindig úgy vagy gyorsabban megy, mint 3 ezeres más márkájú társai, az mellé még rohadt szép és egyedi megjelenésű autó. Következő kérdés már csak a fogyasztása lenne ami lehet többet mutatna, mint azonos társai. Megbízhatóságáról csak annyit, hogyha rendszeres karbantartott akkor az is sokáig húzza. Vezetési élménye meg messze jobb, mint a BMW, Audi, Mercinek.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2017. jan. 19. 20:29
9/14 anonim válasza:
A mercedes autó. Az alfa és a VW szemét. Nekem egyik sem volt. Mercis ismerős millió kilométer. Kolléga 156 alfájának a motorja 25.000 km-t bírt megbontás nélkül. Másik kolléga TSI-je 5 évesen motorcserés volt.
10/14 anonim válasza:
Én meg azt mondom erre hogy 159-es dízel motorja 700 000 km felett még nem volt bomtva, olajat nem eszi. ne általánosítsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!