Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nagy szám a BMW?

Miért nagy szám a BMW?

Figyelt kérdés
Miért néznek meg egy szar e46-ot és egy hasonló évjáratú opel astrát meg miért nem? Pedig egy e46-ot is lehet kapni 600000-ért és egy astra is annyi. Miért van ennyi hülye/buta ember aki azt hiszi egy BMW elérhetetlen? Miért vannak eldölve a kintről behozott rosdakupacoktól? (Egyébként apukámnak is volt egy e46-ja 2008-tól 2014-ig és részben ezért adta el ,mert már minden csicskának ilyen volt és éget vele mint a Reichstag.

#autó #ár #BMW #Opel #rosdakupac
2017. jan. 15. 14:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Talán az i8-at megnéznék az emberek, de az összes többi kb 12 egy tucat. ( hozzáteszem a másik két német márka esetében is ez van . Amúgy meg az utcán lévőket és a többi közlekedőt egáltalán nem érdekli, hogy épp milyen autóban ül a másik, csak tartsa be a kreszt és kész.
2017. jan. 15. 19:33
 12/27 A kérdező kommentje:
Fuu 8-as!!🤐
2017. jan. 15. 20:08
 13/27 anonim ***** válasza:
25%
Agymosott primitív nép ez azért. Pl ha egy bmw s b*zi csinál valamit akkor mindegyik irigyezik arra aki húzzár rá a száját h a buszsávból vágódik be a sor elé. Ugyanezt megcsinálod opellel még a fb on is fent leszel "büdös gyökér" címmel... Hülye barom mind, ez a nép arra megy amerre vezetik,a tolvajra,bunkókra felnéznek,aki meg normális vagy átlagot él ,azt rendesen lenézik .. Én speciel csak röhögök rajtuk,mi családunkban is van egy barom aki vett egy ilyen 20 éve szart,csak a baj van vele,de játssza vele az agyát,amikor meg beszarik könyörög h beülhessen a suzukiba..
2017. jan. 15. 20:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó kb. Érti miről beszélek bár a mién nem volt "beteges". De igazad van!
2017. jan. 15. 20:40
 15/27 A kérdező kommentje:
*miénk
2017. jan. 15. 20:40
 16/27 anonim ***** válasza:
28%

" Talán az i8-at megnéznék az emberek, de az összes többi kb 12 egy tucat. "

Megneznek egy M6 Gran Coupet vagy egy M5-ot is.

Tapasztalat.

2017. jan. 15. 22:01
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg az akit amúgy érdekelnek az autók. :D
2017. jan. 15. 22:59
 18/27 anonim ***** válasza:
68%
Mindket auto eleg feltuno jelenseg, ugyhogy annak is feltunik akinek lovese sincs az autokrol.
2017. jan. 15. 23:38
 19/27 anonim ***** válasza:
23%

Azért mókás nézni a sok értelmi fogyatékost a kérdezővel együtt aki megmondja a tutit... De nem lehet elolvasni a válaszukat mert még írni sem tudnak magyarul.

Jellemzően aki megpróbálja objektíven leírni az igazságot azt szavazzák le. Nem mintha érdekelnének a pontozások mert ha számítana akkor csak olyanokat írnék ami mindenkinek tetszetős és nem az igazság.

Visszatérve a lényegre:A kérdező és itt még pár analfabéta írástudatlan és iskolázatlan emberke fordítva gondolkozik. De nagyon. Magyarországon a BMW közutálat tárgya a tulajdonosaikkal együtt. Ennek bizonyítékaként a kérdező és néhány válaszoló is itt utálkozik. De azért csak megpróbálják bemesélni hogy a BMW-ért oda van mindenki. Logikai bukfenc.

Én sem szívlelem a BMW-seket mert volt már személyes negatív élményem. Megtörte az autómat egy BMW-s mert nem indexelt. De nem tudtam bizonyítani hogy nem indexelt és ezért én jöttem ki hibásként az ügyből. Ha tudtam volna bizonyítani akkor az ő biztosítója fizetett volna nekem és nem fordítva. Ennek ellenére nem ítélem el az összes BMW tulajdonost.

S igen Opelem ellenben volt és azt csak ellenségemnek kívánnám a vele kapcsolatos negatív tapasztalataim alapján. Astra G volt az is. Ennek ellenére tudok jót is írni róla. Soha nem hagyott cserben. Ez nem csoda mert olyan egyszerű mint a faék vagy mint a kérdező. De okozott nagyon kellemetlen problémákat. Volt például Audim is amiről azt a tanulságot vontam le hogy egy VW amit megpróbáltak eladni prémium autóként. Hamar el is adtam mert egy rakás szar volt. Pedig többet vártam volna tőle mint a G Astrától. BMW-t meg azért nem veszek mert már eleve sok rosszat lehet róla olvasni mindenhol. Mindenféle problémákat sorolnak róla folyamatosan és aki ennek ellenére is BMW-t vesz az nagyon elvakult. Vagy tényleg csak rongyrázásnak veszi mint az apád - aki hát na ezért égett mint a Reichstag.

2017. jan. 16. 19:54
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

Kb. 2004-ig jók voltak a BMW-k, onnantól megindultak a lejtőn. De több szerelőtől hallottam, hogy nem csak a BMW, általánosságban az utóbbi 10 év autói sokkal problémásabb és rosszabbul szerelhető konstrukciók, mint az előtte gyártott autók. A mi csóró fajtánk lassan bajban lesz, ha használt autót kell vennie, mert már csak kicsit szar és nagyon szar közt lehet válogatni.

Nekem egy 20 éves BMW-m van, és nincs vele több gond, mint bármelyik másik 20 éves autóval, pedig a vásárláskori állapota alapján volt előélete. Mechanikailag és elektronikailag is nagyon stabil. Soha ne legyen rosszabb autóm!

2017. jan. 16. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!