Miért nagy szám a BMW?
" Talán az i8-at megnéznék az emberek, de az összes többi kb 12 egy tucat. "
Megneznek egy M6 Gran Coupet vagy egy M5-ot is.
Tapasztalat.
Azért mókás nézni a sok értelmi fogyatékost a kérdezővel együtt aki megmondja a tutit... De nem lehet elolvasni a válaszukat mert még írni sem tudnak magyarul.
Jellemzően aki megpróbálja objektíven leírni az igazságot azt szavazzák le. Nem mintha érdekelnének a pontozások mert ha számítana akkor csak olyanokat írnék ami mindenkinek tetszetős és nem az igazság.
Visszatérve a lényegre:A kérdező és itt még pár analfabéta írástudatlan és iskolázatlan emberke fordítva gondolkozik. De nagyon. Magyarországon a BMW közutálat tárgya a tulajdonosaikkal együtt. Ennek bizonyítékaként a kérdező és néhány válaszoló is itt utálkozik. De azért csak megpróbálják bemesélni hogy a BMW-ért oda van mindenki. Logikai bukfenc.
Én sem szívlelem a BMW-seket mert volt már személyes negatív élményem. Megtörte az autómat egy BMW-s mert nem indexelt. De nem tudtam bizonyítani hogy nem indexelt és ezért én jöttem ki hibásként az ügyből. Ha tudtam volna bizonyítani akkor az ő biztosítója fizetett volna nekem és nem fordítva. Ennek ellenére nem ítélem el az összes BMW tulajdonost.
S igen Opelem ellenben volt és azt csak ellenségemnek kívánnám a vele kapcsolatos negatív tapasztalataim alapján. Astra G volt az is. Ennek ellenére tudok jót is írni róla. Soha nem hagyott cserben. Ez nem csoda mert olyan egyszerű mint a faék vagy mint a kérdező. De okozott nagyon kellemetlen problémákat. Volt például Audim is amiről azt a tanulságot vontam le hogy egy VW amit megpróbáltak eladni prémium autóként. Hamar el is adtam mert egy rakás szar volt. Pedig többet vártam volna tőle mint a G Astrától. BMW-t meg azért nem veszek mert már eleve sok rosszat lehet róla olvasni mindenhol. Mindenféle problémákat sorolnak róla folyamatosan és aki ennek ellenére is BMW-t vesz az nagyon elvakult. Vagy tényleg csak rongyrázásnak veszi mint az apád - aki hát na ezért égett mint a Reichstag.
Kb. 2004-ig jók voltak a BMW-k, onnantól megindultak a lejtőn. De több szerelőtől hallottam, hogy nem csak a BMW, általánosságban az utóbbi 10 év autói sokkal problémásabb és rosszabbul szerelhető konstrukciók, mint az előtte gyártott autók. A mi csóró fajtánk lassan bajban lesz, ha használt autót kell vennie, mert már csak kicsit szar és nagyon szar közt lehet válogatni.
Nekem egy 20 éves BMW-m van, és nincs vele több gond, mint bármelyik másik 20 éves autóval, pedig a vásárláskori állapota alapján volt előélete. Mechanikailag és elektronikailag is nagyon stabil. Soha ne legyen rosszabb autóm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!