Miért néznek meg egy szar e46-ot és egy hasonló évjáratú opel astrát meg miért nem? Pedig egy e46-ot is lehet kapni 600000-ért és egy astra is annyi. Miért van ennyi hülye/buta ember aki azt hiszi egy BMW elérhetetlen? Miért vannak eldölve a kintről behozott rosdakupacoktól? (Egyébként apukámnak is volt egy e46-ja 2008-tól 2014-ig és részben ezért adta el ,mert már minden csicskának ilyen volt és éget vele mint a Reichstag.
Él még a régi beidegződés. Sokan pl Skodát sem vesznek, mert az valamikor egy szar volt.
2017. jan. 15. 14:29
2/27 Tomcatters válasza:
(Egyébként apukámnak is volt egy e46-ja 2008-tól 2014-ig és részben ezért adta el ,mert már minden csicskának ilyen volt és éget vele mint a Reichstag..... Na ez ugyan olyan buta hozzáállás... Nem másnak kell megfelelni :)Ha tudta,h nem csillio km kintrol hozott vacak volt mit erdekelte,h masok mit gondolnak ..... En kocsim is mára 13 éves,de eszembe sincs ezert eladni (uj koratol hasznalom )
2017. jan. 15. 14:38
3/27 anonim válasza:
Én is mindig megnézem aki benne ül. Vagy dúsgazdag, vagy totál hülye. Meg van egy szűk réteg aki ért hozzá és otthon bütykölgeti, ez a hobbija
2017. jan. 15. 15:20
4/27 anonim válasza:
Normális állapotú nem szokott annyira olcsó lenni, legalábbis, ha egy ugyanolyan kategóriás és évjáratú átlagosabb márkához hasonlítjuk.
2017. jan. 15. 16:00
5/27 anonim válasza:
"Egyébként apukámnak is volt egy e46-ja 2008-tól 2014-ig és részben ezért adta el ,mert már minden csicskának ilyen volt és éget vele mint a Reichstag."
Tehát nektek is volt, azért, hogy villogjatok vele. Aztán te beszélsz :D
A legtöbb normálisabb ember nem villogásért veszi. Csak szimplán autónak. Úgy mint más az Opelt, vagy a Suzukit. Csak azért legyünk őszinték, a BMW-nek van 1-2 előnye. 600 ezerért pedig nem sokan vesznek BMW-t, csak néhány elvetemült , mint például én. Megsúgom, nem is volt rossz vétel, de nekem csak 2ik számú autó, költöttem rá szépen.
2017. jan. 15. 16:03
6/27 anonim válasza:
nem másnak veszek hanem magamnak. ha vezetsz, meglátod.
2017. jan. 15. 16:07
7/27 anonim válasza:
Inkabb az a kerdes miert NAGYOBB szam egy BMW mint egy Opel.
Majd ha lesz jogsid es vezeted mindkettot majd megtudod.
2017. jan. 15. 16:25
8/27 anonim válasza:
1. Nem nézik meg azt a BMW-t sem. Nem nagy szám. Egy átlagos autó. Most már az E90-eket hozzák sokan mert az került be 2 millió alá árban. De arra is igaz hogy semmi különös. Ezzel az erővel Audit vagy Mercedest vagy Lexust is írhattál volna mert ezek is felkapottak. Vagy még egy kortárs Mazda vagy Honda is többet nyújt egy Asta G-nél.
2. A kettő nem egy kategória se minőségben se méretben. 600 000 forintért jó Opel Astra van. Az említett BMW-ből ennyiért (e46) meg forgalomból kivont törött már majdnem 20 éves 600 000 kmres szakadt rozsdás bontószökevény van legfeljebb. Már csak ezért se nézik meg. Amelyik nagyon jó állapotban van az minimum 2x vagy 3x ennyibe kerül. Kb ennyivel jobb is egy BMW egy Opelnél.
3. Az elérhetetlenségről lásd a 2. pontot.
4. Ha égő akkor ez már eleve ellentmond a kérdésed felvetésének mármint hogy szerinted megnézik. Akkor hogy lehetne égő? Amúgy azért tényleg égő ha valakinek BMW-je van mert akkor rá is érvényesek lesznek a sztereotípiák. De aki ezzel foglalkozik az ugyanolyan hülye mint aki terjeszti a sztereotípiákat.
Engem pl nem érdekelne de ha vennék BMW-t akkor 1-es sorozatból. Ebből is egyre több van de kit érdekel? Aki egyedi autót akar az építsen magának egyedit. A sorozatgyártású autókból mindig is sok lesz. Aki ezen csodálkozik az hülye. Már bocs.
2017. jan. 15. 16:56
9/27 anonim válasza:
Bírom, hogy mindig fikáznak minket, aki régi BMW-ket hajtunk, holott egy-két kivételtől eltekintve rohadtul nem villogni vesszük. Ár/érték arányban a legjobb használt sportszedán a piacon, ennyi. Nem gondoljuk, hogy elérhetetlen, vagy mi ettől valakik leszünk. Pont leszarom, hogy ki mit gondol rólam, meg hány jön velem szembe az úton. Jól érzem magam benne, szeretem vezetni, ennyi. Elég odaállítani egy Astra mellé, és a praktikumot és fenntartási költségeket kivéve mindenben übereli. Mivel nem családos ember vagyok, és nem a legolcsóbb A-ból B-be eljutás a célom, így ez az én autóm. Majd ha lesz család, akkor beülök én is egy unalmas autóba, bár Astrába akkor sem.
2017. jan. 15. 17:01
10/27 A kérdező kommentje:
Nem leszarozni akarom a bmw-t ,mert kedvenc márkám csak rossz körökben mozgok és kicsit bepipultam. Mert nálunk egy csomó kisfiút lehet látni aki ezt csinálja(tuningolja, bömbölteti a zenét és lenézi a másikat), es ez ku**vára zavaró. Sok ilyen "barátom" van. Engem befogadnak barátkoznak velem és közben szapulják a másikét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!