Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi olyan nagy szám az 5ös...

Mi olyan nagy szám az 5ös BMWben? Mindenkitől erről hallok!

Figyelt kérdés

Hogy ha tehetné 5ös bmwt venne, meg viccelődnek mikor valakinek valami régi autója van, vagy átlag autója, hogy "áh, nekem nem kellett az 5ös bmw, túl olcsó volt! xDDD"

Mit tud az a kocsi? Az a világ legjobb autója? Ezt megszavazták, vagy miért beszélnek ennyien róla?

Vagy miért olyan híres?

2014. jan. 7. 12:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Rossz körökben mozogsz.
2014. jan. 7. 12:55
 2/15 anonim válasza:
76%
Hát jah, rossz a kör.
2014. jan. 7. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom hová valós vagy, de itt Pesten pl. rengeteget látni belőlük. Abból a 2007-es formából. Minden nap látok belőle csomót. Minden nagyképű majom olyat vesz, mert h jajj bmw, meg persze olcsón hozzá lehet már jutni. Minden magyar bmw-t akar, én már megszoktam. Panel lakótelepen is persze sok ilyen van a parkolókban.

Pedig szerintem formára nem egy szépség, nekem pl. az E Merci, vagy a 6-os Audi jobban kéne. Belsőre pl. az első kiadásúak nagyon-nagyon csúnyák is, tök egyszerű belseje van, műszerfal, ilyesmi.

De rengeteg embernek tetszik, hát na. Azért olyan híres sztem, mert végül is jól kihasználható, méretes, meg fiatalos.. Meg eleve h BBBBBBMMMMMMWWWWWW

2014. jan. 7. 13:04
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Igaza van az első válaszolónak..

Pesten sok van ebből a típusból, mert megfizethető, viszonylag modern külsővel rendelkezik, és hát igen a magyaroknak BMW kell. Nekem egyáltalán nem kéne.. inkább vennék egy Volvo XC70-et.. régi álmom:) Vagy egy régebb típusú jaguart.. na az már kinéz valahogy.

2014. jan. 7. 13:43
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
ugyanolyan nagy szám az A6-os audi, vagy az e-merci is... mifelénk meg mindenki A6-tal rohangál aki teheti, valószínű, kifogtál egy olyan kört ahol épp a BMW-t preferálják... egyébként nem tud többet, mint a merci, vagy az audi kategórián belüli modelljei, csak más. E közül a 3 közül soha nem lehet egyértelműen kijelenti hogy ez vagy az jobb, egyik ebben jobb másik másban, kinek milyen tulajdonságok a fontosak aszerint választ. Én is a BMW-t preferálom, mert a bmw a legsportosabb, nem csak a 3 márka közül, hanem mióta világ a világ. Több évtizede szlogenje a márkának "a vezetés élménye", ami nem olyan kamu, mint ahogy mostanság már minden "szar" kiát meg mittudomén mit reklámoznak. Hanem a hátsókerékhajtás, a jól adagolható, pontos, erős fékek, közvetlen pontos kormányzás, és feszes futómű tökéleteshez közeli összhangja. Én nem most lettem BMW-s, mint a sok divatmajom, akiket az elkorcsosulás kezdete óta, mióta X6-os meg mindenféle torz bmw-k születnek, azóta zsebelt be a márka, én akkor lettem bmw-s, mikor gyerekkoomba megtudtam, hogy van ilyen autó, akkor ég a duplakerek lámpás szériák mentek, e30-e34-e32, azok képviselték igazán a hagyományos bmw értékeket, mára már eléggé beállt a sorba a márka, viszont a mostani modellek biztos jobban eladhatóak a sok agymosott hülyének, aki elhiszi, hogy szüksége van egy 2.2 tonnás X6-ra, ami terepjárónak sportkocsi, sportkocsinak terepjáró, közel akkora mint egy ifa, de belül kb kisebb mint egy 5-ös bmw, a hátulja magasan van, de legalább nem is kell olyan sokminden a csomagtartóig emelni, mert az ugysem olyan nagy a lecsapott kupés farnak köszönhetően...
2014. jan. 7. 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Igen, az egyik legjobb autó, és mondjon ki mit akar, de 300.000-ért a legjobb biznisz venni egy E34-est, mert nagy, viszonylag fullos, nagyon erős és sportos is, bunkeres érzetet ad, tehát majdnem olyan mint egy új autó. Persze nem is várja el senki hogy fúú de megbizható legyen de nem is ez a cél.

És ha 5 millám lenne, akkorsem újautót vennék, hanem egy majdnem új 5-ös BMW-t. Ezt csak az tudja megérteni, akinek már volt egy kis tapasztalata ilyen autókkal, nemcsak az utcán látva irigykedve szidta őket.

2014. jan. 7. 20:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
hát igen 300-ért énis e34-et vennék, 5 milláért meg egy faceliftes e60-at, de észérvekkel nem tudom alátámasztani, ezt csak az érti akinek az autó többet jelent egy szimpla használati tárgynál
2014. jan. 8. 00:01
 8/15 sixxdawg válasza:
71%
próbáld ki egyszer,és akkor mindent megértesz. ez nem egy fos audi.
2014. jan. 12. 17:53
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
8as azért az Audit ne nagyon becsüld alá!
2014. jan. 12. 19:31
 10/15 sixxdawg válasza:
71%

Ismered a mondást:Az Audi egy VW ,ami BMW akar lenni.

Ugyanaz a szar TDI motor,mint a VW-ben,kicsit rámentek a dizájnra,de ez nagyon kevés.A VW csoport tagja.No comment...

2014. febr. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!