Mi olyan nagy szám az 5ös BMWben? Mindenkitől erről hallok!
Hogy ha tehetné 5ös bmwt venne, meg viccelődnek mikor valakinek valami régi autója van, vagy átlag autója, hogy "áh, nekem nem kellett az 5ös bmw, túl olcsó volt! xDDD"
Mit tud az a kocsi? Az a világ legjobb autója? Ezt megszavazták, vagy miért beszélnek ennyien róla?
Vagy miért olyan híres?
Nem tudom hová valós vagy, de itt Pesten pl. rengeteget látni belőlük. Abból a 2007-es formából. Minden nap látok belőle csomót. Minden nagyképű majom olyat vesz, mert h jajj bmw, meg persze olcsón hozzá lehet már jutni. Minden magyar bmw-t akar, én már megszoktam. Panel lakótelepen is persze sok ilyen van a parkolókban.
Pedig szerintem formára nem egy szépség, nekem pl. az E Merci, vagy a 6-os Audi jobban kéne. Belsőre pl. az első kiadásúak nagyon-nagyon csúnyák is, tök egyszerű belseje van, műszerfal, ilyesmi.
De rengeteg embernek tetszik, hát na. Azért olyan híres sztem, mert végül is jól kihasználható, méretes, meg fiatalos.. Meg eleve h BBBBBBMMMMMMWWWWWW
Igaza van az első válaszolónak..
Pesten sok van ebből a típusból, mert megfizethető, viszonylag modern külsővel rendelkezik, és hát igen a magyaroknak BMW kell. Nekem egyáltalán nem kéne.. inkább vennék egy Volvo XC70-et.. régi álmom:) Vagy egy régebb típusú jaguart.. na az már kinéz valahogy.
Igen, az egyik legjobb autó, és mondjon ki mit akar, de 300.000-ért a legjobb biznisz venni egy E34-est, mert nagy, viszonylag fullos, nagyon erős és sportos is, bunkeres érzetet ad, tehát majdnem olyan mint egy új autó. Persze nem is várja el senki hogy fúú de megbizható legyen de nem is ez a cél.
És ha 5 millám lenne, akkorsem újautót vennék, hanem egy majdnem új 5-ös BMW-t. Ezt csak az tudja megérteni, akinek már volt egy kis tapasztalata ilyen autókkal, nemcsak az utcán látva irigykedve szidta őket.
Ismered a mondást:Az Audi egy VW ,ami BMW akar lenni.
Ugyanaz a szar TDI motor,mint a VW-ben,kicsit rámentek a dizájnra,de ez nagyon kevés.A VW csoport tagja.No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!