Mire kell figyelni használt autó vásárlás során?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok,elég friss (3 hónapos jogsival).Autót szeretnék venni,1.5 (nagyon max. 2) milliónál húztam meg a határt.Nem igazán értek a kocsikhoz,de azt tudom hogy egy megbízható benzines kocsit szeretnék.Találtam egy elég jó autót ami nagyon tetszik,egy Ford Fiesta 1.4 Ghia-ról van szó.Ez jó választás lenne pl.?Olvasgattam neten hogy mikre kell figyelni,de azért itt is szeretnék tanácsot kérni.2017. jan. 2. 13:34
11/11 A megmondóember válasza:
Jó rossz a fiesta, simán meg lehet venni a jót. de kezdő sofőrként vennék valami olcsó szatr, aminek nem kár ha odaverem valahova. Csak tipp, ennyiért swift 1.6 Sportot kapsz. Ami azért jobb kocsi mint a fiesta, de szerintem egy 1.3 is jó. Alkateész hozzá halmokban, mindenki ért hozzá, és a másfél tényleg a kínálat teteje. Nagyon megbízható kocsi. Ennyiért prius is van, nagyon megbízható praktikus kocsi szerelő kell hozzá... Mazda 2 is jó, ott rozsda játszik erősen. VW Polo, igényesebb autó, sok motor.Toyota yaris szintúgy lehet jó választás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!