Mire kell figyelni használt autó vásárlás során?
Hozzáértő szerelővel kell autót vásárolni.
Egy vidéki kisviskó árát tuti én nem adnám ki egy ilyen kisdoboz kocsira, de te tudod.
1,5-2mFt ért komolyabb autókat is kapni.
Igen,a 10 éve halott édesapám biztos,gratulálok :)
De akkor mégis milyet vegyek?Ennyiből újat nem kapok,ez alatt az ár alatt pedig nem találtam semmit ami tetszik.Olyat meg nem akarok ami egyértelműen nem tetszik.Ez a vidéki kisviskó hasonlat pedig teljesen irreleváns,minek nekem vidéki kisviskó :D ? Jó hogy nem a k**va anyámat azért,mert mióta dolgozok,egy autóra teszem félre amit meg tudok spórolni. Amúgy természetesen mielőtt bármit megvennék át fogom nézetni az autót egy szerelővel,de még csak nézelődök/tájékozódok.
1,5-2 körül már kapni lexus is200 -t, sok szép nagy Mercédeszt, de ha spórólás régóta tart egy Mercit biztos nem tudnál üzemeltetni.
Hogyha annyira gond a spórolás vegyél 500 kőrül olyat ami még nem szááár csak fooososodik, használod 4-5évet majd eladod 300ért, nem buktál rajta annyit mint egy drágábbon.
500körül elég sok opel van ami még elmegy gond nélkül 5évet vagy a franciáknak nincs ára, mert utálják szerelni, de semmivel nem rosszabbak a citroenek, sőt én előbb vennék citroent, mint opelt.
500körül már xsarákat kapni, abból ha nem 1,4et veszel még lépeget is.
Persze azt vedd ami neked tetszik, most hiába mondom ismerek olyan csajt aki első kocsinak bmw e30 -t vett, mert mondhatnék olyat is aki elsőnek egy fooosvágen polót 1.2es gyufásdoboz motorral.
Legfontosabb gondold át mennyi pénzed van rá havonta és mennyit mész havonta vele.
Viszont én tök alap pici kocsira biztos nagyon nagyon nagyon maximum 500 -t adnék ki, de inkább 200-300.
200-300körül kapni opel corsa 1.4 -t a régiekből ami egy olcsón üzemeltethető faék kocsi.
Tisztázni kéne mennyi fogyasztást bírsz ki,mekkora átírási költséget viselsz el,illetve mekkora biztosítást.
Illetve ennyi pénzért én nem valami modern tucat kisautót vennék,hanem egy inkább 10-15 éves japán középkategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!