Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vennétek meg...

Melyik autót vennétek meg ezek közül?

Figyelt kérdés

Első autó lenne, Budapesten és Pest megyében használnám első sorban.

Főleg munkába járásra meg bevásárolni hétvégén meg ide oda eljárni ha épp olyan kedvem van.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Főleg arra lennék kíváncsi, hogy a 4 autó közül melyiket vennétek és milyen érv meg ellenérvet hoztok fel a kijelölt autókra

Esetleg várok további ötleteket, hogy milyen autót ajánlanátok.

Suzuki swift meg vw golf 3-t nem szeretnék.

2016. dec. 11. 21:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

90-es évekből már nem vennék pedig jól néz ki a két első de akkor sem.

2003-as már ok lenne de ez a kettő pont nem jön be. Ha választani kell akkor astra.

2016. dec. 11. 21:23
 2/32 A kérdező kommentje:

Mi a gond azzal, hogy 90-s évekből van?

Kevés alkatrész van hozzá?

esetleg esélyes, hogy hamar roncstelepen végzi?

2016. dec. 11. 21:28
 3/32 anonim ***** válasza:

2

Hát nekem az már öreg. Valószínű, hogy már most van rajta korrózió, aztán koránál fogva lesznek cserélendő alkatrészek is amik egy japánhoz elég húzósak lehetnek.

2016. dec. 11. 21:38
 4/32 A kérdező kommentje:

Esetleg még ez?

[link]

2016. dec. 11. 21:46
 5/32 Tomcatters ***** válasza:
61%
Elso kettobol valamelyiket :D Nekem szemely szerint a honda es a toyota a kedvencem :D Amugy van egy e11 corollam 2001 1,4 vvt-i es egy fia rozsda nincs rajta :D
2016. dec. 11. 21:54
 6/32 anonim ***** válasza:

Nagyon ráálltál az 1.4-es autókra, pedig pl. az az 1.4-es Corolla egy picivel többet eszik, mint az én 1.6-os francia szarom! :)

A Corolla nem rossz autó egyébként, csak csúf és öreg. A láncos motorja szinte elpusztíthatatlan.

A Honda se volt rossz, de ez már picit öreg, és egy kissé furán állnak a hátsó sárvédői. Az is érdekes, hogy Magyar forgalomba helyezés, de jóval későbbi rendszám van rajta, mint 1997. A nepper majd mond egy szép mesét róla.

A Hyundai egy kotlafészek, én nem venném meg.

Talán még az Opel a legjobb választás, ha kevés gondot akarsz. Ahhoz van minden új és bontott alkatrész bagóért, és minden szerelő ért hozzá, nem fikázzák, mint az én autómat.

2016. dec. 11. 22:36
 7/32 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat.

És milyen francia kocsit ajánlanál?

2016. dec. 12. 07:49
 8/32 anonim ***** válasza:

Milyent ajánlanék? Nem tehetem, a vásárlás bűn, az ajánlat szabálysértés, legalábbis a német autó fanok szerint. :D

Nekem egy 2003-as, 1.6-os Megane I phase 2 van.

2016. dec. 12. 08:55
 9/32 Beviz Elek ***** válasza:

Ha valamit konyítasz a szereléshez, akkor egy japán is majdnem gombokból fenntartható. Persze ehhez az kell, hogy hiba esetén ne széttárd a kezed és a szerelő tanácsára megvegyél mindenféle drága alkatrészt.

Ezek közül Corolla és a Civic egyértelműen, de én egy picit nagyobbat vennék, ugyan így 90-es évekből. Galant, Avensis, Accord, Primera, kicsit költségesebb lehet de ha masztizni akarsz akkor esetleg Prelude

2016. dec. 12. 09:15
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék ettől nagyobb autót.

Szivem szerint civicet vennék, ha nem is azt amit linkeltem.

De az a fajta opel is hasznos volna

2016. dec. 12. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!