Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vennétek meg...

Melyik autót vennétek meg ezek közül?

Figyelt kérdés

Első autó lenne, Budapesten és Pest megyében használnám első sorban.

Főleg munkába járásra meg bevásárolni hétvégén meg ide oda eljárni ha épp olyan kedvem van.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Főleg arra lennék kíváncsi, hogy a 4 autó közül melyiket vennétek és milyen érv meg ellenérvet hoztok fel a kijelölt autókra

Esetleg várok további ötleteket, hogy milyen autót ajánlanátok.

Suzuki swift meg vw golf 3-t nem szeretnék.

2016. dec. 11. 21:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
G Astrához dögivel van olcsó alkatrész (bontott is) és egyszerűen szerelhető
2016. dec. 14. 07:15
 12/32 anonim ***** válasza:
A Toyota elnyűhetetlen de ha sok évre veszed akkor ott már keményen költenek kell a karosszériára. Pár évre tanuló kocsinak tökéletes. Az opelt csak az évjárata miatt venném meg ha ezekből kell választani...
2016. dec. 14. 07:16
 13/32 anonim ***** válasza:
honda v toyota
2016. dec. 15. 00:02
 14/32 A kérdező kommentje:

Akkor eddig ugy fest, hogy főleg az astra volna jobb, de a japán gépek is azok, csak drágább, ha tönkre megy meg több törődést igényel.

Szóval akkor, ha netán hondához vagy toyotához támad kedvem opel helyett, nagyon nem fogok azért így sem mellé nyúlni.

De szívesen elfogadok más márkájú autókat is, ha tudtok még jókat, lehetőleg 600e nél több ne legyen:)

2016. dec. 15. 06:34
 15/32 Tomcatters ***** válasza:
100%

Nem ertem miert kell lepontozni?????? Csak mert kint van a nevem ????Ajanlj jobbat , vagy legyen erdemi hozzaszolasotok ,vagy az nem megy ??? Sztem nem ajanlottam rosszat a kerdezonek ....... Sok nevet nem vallalo lepontozos....... Tisztelet a kivetelnek :D

Kerdezo ,egyebkent a Toyotahoz es a Hondahoz ,sem dragabbak az alkatreszek ,ez egy buta sztereotipia,eleg megnezni az unix, v barmelyik autosbolt oldalat, de viszont ritkan kell hozzanyulni a japan szivobenyasokhoz :D

2016. dec. 15. 17:55
 16/32 A kérdező kommentje:

Ha nem drága hozzá az alkatrész és jó állapotúnak tűnik valószínűleg alapból a honda-t venném :)

aztán az astrát.

Toyota is szimpi csak annyira mégsem.

egyébként a hyundai-ról nem sok szó esett, csak egyszer hogy nem venne vki olyat.

Annyira rossz volna?

Én Hyundai-n tettem le a jogsim, ezért is gondoltam olyanra.

2016. dec. 15. 18:17
 17/32 Tomcatters ***** válasza:
Azert egy hyundai nem olyan minoseg mint egy japan sajnos :) Ha tetszik a honda, nyugodtan belevaghatsz de, 1,4 helyett pl az 1,5 motorral vennem ,azok meg az 1,4 is megbizhatobbak es jobban is mennek :D Rozsdara kell nagyon figyelni, de azt ugyis latod a helyszinen :D
2016. dec. 15. 18:23
 18/32 A kérdező kommentje:

Közben nézelődtem még:

Esetleg ez? [link]

[link]

[link]

2016. dec. 15. 18:26
 19/32 Tomcatters ***** válasza:

[link]

pl en ezt elmennek megnezni ,igy hirdetes alapjan :)

2016. dec. 15. 18:26
 20/32 A kérdező kommentje:

Az 1.4-s nem elég jó?

Igazából én is inkább 1.5 vagy 1.6-st vennék, de azért az 1.4-s is sokat fogyaszt az ilyen korú autóba, nem?

De nyílván, ha találok 1.5-st inkább arra pályáznék. :)

2016. dec. 15. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!