Pályázni melyiket vennétek ezek közül?
(Nyilván nem magyar fizuból)
CLA220 cdi
pro:
-relatíve kis fogyasztás
-fiatal
-szépen néz ki
kontra:
-első kerekes
-nem túl izmos
-kisebb belső hely a többihez képest
Audi A5 3.0 V6 tdi
pro:
-egyik legjobb dízel motor
-Szép, elegáns
-Van benne erőtartalék dögivel
kontra:
-3 ajtó
-6 sebesség
CLS350 cdi
pro:
-Nagy motor
-erőtartalék
-nagy belső tér
kontra:
-külseje semmitmondó
ára mindegyiknek 10 millió körül van
kimaradt
Jaguar XJ 3.0 V6 PSA diesel
pro:
-ránézek be***rok
-bivaly erős
kontra:
-PSA motor
Pályázni??? Ezeket? Ezt komolyan gondoltad? Tudod mit? Vedd a CLA-at..a továbbiakba: váltó kuka, futómű kuka, komplett fékrendszer kuka, komplett kipufogó rendszer kuka, a beltérben minden ami nem a váltó-a sofőr ülés-a kézifékkar-a kormány-és a pedálok kuka. Most ott tartunk, hogy van egy kb 11milliós autód, amire most még olyan 5milliót rákölthetsz, hogy alkamas legyen pályára. (És akkor úgy gondoltam, hogy nem kis elmebajjal a motor maradhat az autóban -pedig nem).
A hülyének is megéri!
Én egész biztos vagyok benne, hogy autópályára gondolt a kérdező, nem versenypályára. Főleg, mert ugye dízel kocsikról beszélünk...
Én magamnak a CLA-t venném, 2,2-es dízel 177 lóval bőven elég pályára is. Ha németekhez jársz még ott is tudja tartani a tempót. Meg ugyan annyi pénzből jóval fiatalabbat kapsz, mint a nagy A6-ot vagy 350-est. Már pedig ezekbe a gépekbe szalad a km minden évben.
Egyértelműen a cls kéne!Mondjuk aki szerint annak semmitmondó az alakja azzal nincs miről érdemben beszélni!
Előtte viszont a cla-hoz odaírod,hogy szépen néz ki!Azt
az gyakorlatilag egy kicsinyített cls!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!