Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,5 millió körül milyen...

1,5 millió körül milyen használt autót vennétek, és miért?

Figyelt kérdés
Elsősorban márkák és típusok érdeklnének. Benzinesben gondolkodom, elsősorban városi használatra.

2015. dec. 30. 14:53
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:
100%

ha csak a kocsira lenne ennyi akkor golf 5-ot vennék,1.6 szívóbenzinben.

oka nem más mint hogy én a ferdehátúakat kedvelem,kellően nagy a csomagtartója és jól is néz ki a kocsi,valamint értéktartó.

2015. dec. 30. 15:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Mazda 6. Mondjuk egy 1.8-as, 6 sebességes 2.0.
2015. dec. 30. 15:14
 3/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Még egy szavazat a Golf 5-re, nekem ugyan Audi A3-asom volt, de kb ugyanaz a két autó.

Jó technika, nagyon megbízható, relatíve olcsón fenntartható és még van annyi presztízs értéke, hogy nem röhögnek körbe vele (már ha ez szempont).

2015. dec. 30. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Mazda 6, Opel Astra H, olcsóbban Chevrolet Lacetti (egy baja van, sokat eszik az összes benzin motor, cserébe az 1.4-esel is ott szoktuk hagyni a Golfokat a pirosnál)
2015. dec. 30. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Golf 5 +1

Nekem is az van, 1,5 millió körül lehet már jókat kapni, persze nem lesz benn minden létező extra, de attól még nagyon jók. Nekem 1.6 Sportline van, abban aztán van minden, de az árát is megkérték.

Ha városi használatra kell, akkor vehetsz belőle 1.4-eset is, az sem lesz lomha, de nem versenyautónak készült.

A Golfról még annyit, hogy nagyon egyben van, és modernnek is mondható, nézz csak meg egy hatos Golfot, (vagy hetest), majdnem ugyanaz a belseje. A belsejében minőségibb műanyagok vannak, mint a 4 éves Opelünkben.

2015. dec. 30. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha csak rajtam mulna, akkor Kia Cee'd vagy Mazda 3 kozott vacilalnek.
2015. dec. 30. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Mercedes w203-ból valami szép példányt. (rohogok ha valaki suzukit vagy astra h-t vesz amikor sokkal fullosabbat is kaphatna..)
2015. dec. 30. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Toyota Corolla 1.4 VVT-i kombi. Ezt venném.
2015. dec. 30. 18:42
 9/12 A kérdező kommentje:

"rohogok ha valaki suzukit vagy astra h-t vesz amikor sokkal fullosabbat is kaphatna"

Ez igaz, de fontos szempont a fenntartása is. A mercédesz fullos, de úgy hallottam, hogy a szervíz és az alkatrészek már komoly összegbe kerülnek.

Szóval a megbízhatóság és a fenntarthatóság is fontos lenne.

2015. dec. 30. 19:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja és igen, a km óra állása sem mindegy. Nézegettem Mercit 1,5 misiért, de azokba bőven 300 ezer + km volt, de inkább 400 körül.
2015. dec. 30. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!