Egy használt autó ami most 2 millió egy év múlva mennyiért lehetne hozzá jutni?
Figyelt kérdés
Pl egy ilyen. Mindenképpen s60 at akarok de jobban tetszik ez a fajta ahol full bőr a belseje azt hiszem 2006 utáni ráncfelvarrott. Ha most nincs 2 milliom rá de egy évig még gyűjtök akkor egy év múlva mennyit veszt az értékéből?
2015. máj. 8. 23:01
1/6 anonim válasza:
minimálisat, mivel ez újonnan 10 millió körüli autó, így a nagy értékvesztésen már túl van, de tök egyszerű, nézd meg hogy most mennyi ehhez képest egy egy évvel öregebb, láthatod hogy minimális a különbség sőt 1-2-3 évvel öregebb példány kerülhet többe is mint ez, ha szebb, jobban felszerelt stb...
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem lenne nagyon érdemes egy ilyenre gyűjteni? Inkább 1.3 millióig max vagyek egy 2003 -2005 közöttit?
2015. máj. 8. 23:28
3/6 anonim válasza:
Ha nem sokat mennek vele, nem amortizálódik, nem törik össze, akkor kb 100 ezret esik az ára.
Ahogy előző írta, túl van a nagy és rohamos értékvesztésen.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 9. 11:31
5/6 anonim válasza:
első vagyok ha összeszedsz még egy év alatt annyit akkor várjál, de ne az értkvesztésre hanem hogy a pénzed legyen több :D na de ha még gyűjtened kell az azt jelenti gondolom h nem sok tartalékod van, azt pedig kalkuláld bele ezeknél az autóknál hogy előjöhet olyan meghibásodás ami 100 ezres nagyságrendű, szóval ne úgy vedd meg hogy koppra kifizeted sztem
6/6 A kérdező kommentje:
Hát most kezdtem el rendesen dolgozni suli mellett úgyhogy most már ideje autót vennem, már 5 éve megvan a jogsim de saját autó még nem jött össze, sokatt vezettem már, ideje egy saját autó, mindenképpen jó vételt akarok inkább veszel többért autót mint 400 ezerért egy szaros szuzukit.. Úgyhogy ha kell akkor még gyűjtök hozzá :)
2015. máj. 10. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!