Milyen használt autót vegyek 1,5 millió Ft-ért?
Üdv! A régi Opelem megadta magát, ezért új autót készülök venni. Van rá max 1,5 millió Ft-om. Mindenféleképpen kombi kéne, 10 évnél ne legyen öregebb, legyen légkondi, de nem kell semmilyen más extra (ülésfűtés, szélvédőfűtés, stb.). Manuális váltós legyen, viszonylag keveset fogyasszon, megbízható legyen.
Egyenlőre a Ford Focus felé hajlok. Szerintetek jó választás lenne? Esetleg mást tudnátok ajánlani? Valamint dieseles vagy benzines autót vegyek szerintetek?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
kis távokra inkább benzines.
focus jó, de még sok lehetőség lehet
Köszönöm a válaszokat! Valószínűleg dieseles lesz, mert szoktam nagyobb távokat autópályán utazni, de mondjuk évi 12-13ezer km-nél nem megyek többet kocsival. Volkswagen Passat-ot néztem még, de a 10 évnél fiatalabbak elég drágák...
Esetleg akinek van tapasztalata 2006-2007-ben gyártott 1.6 vagy 1.8-as TDCI Ford Focus kombival, le tudná írni nekem a véleményét? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!